Sayfa 528/1001 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    euronews Türkçe
    @euronews_tr
    ·
    2s
    Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Libya sınırında tankları dizip Türkiye'nin desteklediği hükümeti uyardı

Trablus merkezli hükümet, Sisi'nin "Sirte ve Cufra kırmızı çizgimizdir" açıklamasını savaş ilanı olarak niteledi

Oynat işareti http://bit.ly/2AV6LzG
    Sisi sözünü söyledi. Şimdi diğer tarafları bekliyoruz. Mısırın o bölgede başarılı bir operasyon yapması mümkün değil. Diğer ülkelerinde libyayı mısıra yedirmeside olası değil. Bekleyip göreceğiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    olabilir..
    yarına yeni alıcı bulmaları ŞART..
    Cuma hacim rekoru kırıldı da, bu yukardan teslimat işareti mi? devam mı? anlarız
    ASELS ve MGROS.. hedefleri geçti...!

KY short açamaz. O öngörü ve bilgi burada yazan kimsede yok.
    O iş,PALA efendinin bilgisi dahilinde.. Bizler daim LONG..gibi olmak zorunda

Endeks kontratında ky kesinlikle şort işini beceremiyor, poz açsa bile genellikle zararla kapatıyor...

Pay vadelilerde durum biraz farklı PALA' nın henüz oraya el attığını düşünmüyorum...

Bir ara BİM şortlamaktan millet perişan hale gelmişti, herkes ağlıyordu yok PALA şortçu doğruyor bilmem ne diye...

Günde 5000 - 8000 kontrat işlem geçiyor BİM vadelisinde, PALA' nın çerez parası değil...

3. Bolton kitabında Trump a bir sürü suçlama yaptı,.. en önemlilerinden biri de Halkbank davasında rte nin etkisinde kalması konusu...savcının görevden alınması başka sıkıntılardan kaynaklanıyor..bu saatten sonra Trump ın bu konuya müdahil olma ihtimali sıfır...seçim öncesi bu konuya müdahil olacak kadar salak olamaz.

Seçim sonrası, Trump yine kazanırsa ancak pazarlık konusu olur Halkbank...demokratlar kazanırsa zaten tr-abd iliskilerini sancılı günler bekler.

Cuma millet uyanmadı, ne olduğu belli değildi...hatta Halkbank yanında, Vakıfbank bile aldılar...ptesi, ikisi de doğrudan eksi bile açabilir...ha, bu iş tabiki parayla, alanın ne kadar paralı olduğu belli eder sonucu.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

gavurların bir hedefi vardır.
    her yerde anlaşmazlık ,sorunlu bölge yaratmaktır.
    libyada mısıra yol verirler.
    cirte TR destekli bölgeye çok uzak.
    uzun geniş çöl havzası.
    birliklere destek olacak hava desteğinden uzak.
    karşı taraf ihalarla açık alanda hükümet güçlerine zaiyat verdiriyor.
    bu nedenle savaş uçağı gerekiyor.
    savaş uçağı gidinceye kadar gerilim sürecektir.
    tabii ani rus uçak baskını olursa idlipteki gibi rusyayla ipler iyice gerilir.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Halkbank muhtemelen yarın tavan açar, 6,72...

Ama ondan sonra ne yapacağı biraz belirsiz...

Kağıt gap bıraktıktan sonra o gapı kapatmaya acayip meyilli...

Yarın tavandan şortlamak için yine de erken olabileceğini düşünüyorum...

Ben şahsen yarın tavan açıp bozmadan kapatmasını bekliyorum, o yüzden muhtemelen şort girmeyecem yarın...

Bu durumda ertesi gün şortlayan muhtemelen para kaybetmez...
    Halkbankın niye tavan açılmasını bekliyorsunuz?..Eğer konu Halkbank davasına da bakan New York Güney Bölgesi Başsavcısı Geoffrey Berman'ın görevden alınmasıyla ilgili olarak ise,Berman'ın görevden alınmasının Halkbank ile ilgisi yok ki.Berman Trump'a yakın isimlerin de dahil olduğu bir dizi önemli soruşturmayı yürütüyordu ve görevden alınmasının sebebi bu soruşturmalarda mesafe alınması,Trump'a yaklaşılması.Tabii başka bildiğiniz bir sebeple halkbank hissesi prim yapabilir ama o konuda şu anda finans medyasına aksetmiş bir bilgi yok.
    Aslında kişisel olarak Başsavcı Berman'ın görevden alınmasının halkbank için olumsuz olduğunu düşünüyorum.Çünkü eski Trump'ın ulusal güvenlik danışmanı Bolton'un kitabında yazılanlardan sonra ,yeni savcı ve mahkeme medyanın ve Kongrenin projektörleri altında kendilerini zan altında bırakmamak için, halkbanka karşı daha sert tavır gösterme temayülünde olacaklardır.

https://www.amerikaninsesi.com/a/bar...r/5471395.html

6. bizde halkbankı kapatırız cumurbankı açarız. dava otomotikman düşer.....değişmez yani.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    şuan ekside ama genelde biz açılıncaya kadar artıya bile geçiyor..bakalım ne ola.

https://www.ig.com/en/indices/market...nd-wall-street

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Negatif uyumsuzluğu da yapıp 10.000 puanlık düzeltmeye (120 bin civarına) hazırım demiş.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Evet yaa.
    Vadelide de var bu

Sayfa 528/1001 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •