Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Niye bir evin fiyatını niye dolara endeksleriz onu da anlamıyorum dolar bir yatırım aracı değildir yapılmış bir evin fiyatını dolara endekslemek yanlıştır inşaat yapılmış bitmiş yapılan bir inşaatın fiyatını kullanılan malzemeye göre maliyeti artış veya azalış gösterebilir zaten bakmayın bu hükumet döneminde yabancılara konut satışı patladı daha önceleri yabancılara konut satışı çok ama çok kısıtlı idi 2008 yılında tapuda çalışırken yapılan mevzuat değişikliği ile yabancılara konut satışı arttı eh niyahetinde inşaat sektörü de fiyat lar dövizin seyrine göre değil arsa fiyatı kullanılan malzeme kalitesi işçilik bulunduğu konum a göre değişiklik gösterebilir Hee oldu siz ısrar edersiniz dersiniz ki ben dolara endeksleyecem o zaman buyurun derim sizin kafanızda ki dolar endeksine göre bir talep oluşabilecek mi merak ediyorum
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim evim yok hocam. 20 yildir kiraciyim.
Benim ev derken kirada kaldigim evi kastediyorum.
Aylik 1600 e kaldigim evi neden 550bine alayim.Onu anlatmaya calisiyorum.
Segment olayi ise konutta;
Bölge- yapi malzeme kalitesi ve bulundurdugu ozelliklere gore siniflandirma oluyor heralde.Ekonomistlerin ve emlakcilarin 1 harfle birsuru sey anlatma cabasi sonucu ortaya cikmiş galiba.
Arabalarda da ayni durum gecerli.
Reno Clio ile BMW nin arabalari ayni segmentte degil mesela.
Ev carpanlarini istenen fiyata gore yaziyorum ve bu carpandan almam diyorum, ev sahibide asagidan satmam diyorOnun icin 5 6 yildir satilmiyor ev.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son durum ne ? bilmem kaç yıl ödemesiz aylık taksitli ev mi alıyoruz , kiraya mı gidiyoruz ?
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
cunku mersin in dibinde nukleer santral yapiliyor.
Orada bedavaya verseler gidip oturmam. Dikkatinizi cekerim o nukleer santral insaatinin en tepesindeki gorevli insaatin yeterince guvenli olmadigini ileri surerek bu sorumlulugu uzerine almak istemedigi icin istifa etti. Akli olan mersin civarinda yasamaz
Yer İmleri