Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Bu tarz isleri genelde insaatcilar yapti.Ucuzdan nakit yarattilar kendilerine.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
baldız enişte bile çıkmıyor ki değil kardeş anne baba olsun hatta karısından kocasından satın alsın bari .
Ancak bacanak veya elti olabiliyor diye düşünüyorum.
Bu arada aylık 20 bin TL civarı maaşlı arkadaşa şirket kısa çalışma ödeneği gösteriyor kredi zamanı diye kredi çıkmadı alamadı o zaman evi .
Bu da ayrı bir muamma konusu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birebir şahit olduğum ( tanıdığım kisiler değil bankada iken gözümle gördüm) 3 4 olay var, fazlasını bilmem kendi tecrübemi genelledim.
Ayrıca Evim olsa benzer değerde evi olan ( cok var ) arkadaşımla takas ederdim ayni sitede komsunla bile edersin cok olay çıkarsa taşınır herkes yeni evine olur biterSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baldızından ve eniştesinden alamayan çevremde çok biliyorum o yüzden sordum ,
Onların yüksek faizli kredi borcu var o kapanacak üstelik eline birşeyde geçmeyecekti .
Ona rağmen red yedi hepsi diğerleri de kredi onayı olmuşsa o şubedeki müdür ve onaylayan mt okka altına gidiyor .
Risk alır almaz o şubenin bileceği iş tabi ki
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Ben trade işiyle hobi olarak ugrasan bir insanım 0.64 ten 1m elime geçse mümkünatı yok kaçırmam salak olduğum için alamadım. Bu hafta 700 e sifir arac alıyordum arkadas son anda krediyi çekebildi ( hak onundu onun sirasi gelmiş kredi çıkmayınca bana paslamıştı ) oradan arkadaşın 100 kari benim 100 kardan zararım olustu resmen. Son vergilerle...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. nosfecagri,
Sanırım konut alımını güncel fiyatlardan biraz erteleyip araba işine gireyim dediniz. Burada bir fikir değişikliğine mi gittiniz?
Bu kredi arzı bir şekilde ekonominin büyümesine etki ediyorSon vergiler sanırım 2 ay önceden sipariş verenlere de yansır?
Şimdilik tüketim vergileri ile devam ediyorlar ancak son çeyrekte de vergi tahsilatları bu şekilde düşük gider ise belki de tek seferlik servet vergilerine yönelebilirler.
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Yer İmleri