Sayfa 543/1001 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    cevap için teşekkürler

fakat

başka vadede açarak demek istemiştim.
    kıymetli dostum , aynı vadeli kontratta açtığınız pozisyonun tersi yönde ''aynı vadeli kontratta ''aynı kontrat adedi ile pozisyon açar iseniz pozisyonunuz kapanır.... kıymetli dostum bu dediğim işlem aynı aracı kurumda aynı hesap numarası üzerinden yapılmalıdır... berhudar olunuz...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.. hatalı ve eksik ifade etmiş olabilirim... burada yazılanlar ile karar almayınız... aracı kurumunuzu arayıp yetkili kişilerden fikir alınız...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Mantıken vade önemli değil pozisyonun yönü önemli.(bence)
    Siz yinede bir bilene sorun.

YTD
    teşekkür ederim

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    ters işlem derken:

eğer endekste ters işlemden bahsediyorsan long poz için başka vadede short açman riski azaltır ve hatta bir dereceye kadar sabitler ama marjin call miktarını azaltmaz.. zira tek long için gerekn teminat miktarı short poz açtığında aynı kalır..

ama hisseler ve endeks arası varyasyonlar farklı bir hikaye, ayrıca ters pozda olmalılar, endeks long hisse short veya endeks short hisse long gibi.. duruma göre marjin miktarı azalabilir doğru kombinasyonları seçersen ..bunun için risk parametreleri dosyasını iyice araştırman lazım..

aracı kuruma yine de sormak lazım.. ama beklentiyi çok yuksek tutmayın.. çoğu temsilcinin haberi yok.. ne sorduğunuzu iyi bilerek sormakta fayda var..
    teşekkür ederim.

3. samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

4. Bugünde cuma günü gibi işlem hacmı çok yüksek

5.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    twitterde herkes takipçilerine ben demiştim ne demiştim yazılarıyla ağzı dolu dolu konuşuyor

hulk yükseldi bankalar yükseldi yancılar yükseldi demiyorlar

Borsa oynayıpta o ticari zekaya erişen biri bunu bilmiyorsa yapacak birşey yok

yazık....
    Eskiden bir mustafa kamar vardı millete 13 liradan halkbankası aldırmıştı hala ben bildim diyebiliyor mu?

Beni engellemişti o yazabiliyorsa herkes yazar.

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Eskiden bir mustafa kamar vardı millete 13 liradan halkbankası aldırmıştı hala ben bildim diyebiliyor mu?

Beni engellemişti o yazabiliyorsa herkes yazar.
    mesela , warren buffett , hava çok güzel tam atlamalık deyip , empire state'in tepesinden aşağı doğru salsa kendini kolları açıp , vardır bir bildiği deyip peşi sıra gider misiniz ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.

7. Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, "Sirte kırmızı çizgimizdir, gerekirse Libya'da savaşa hazırız" dedi

https://tr.euronews.com/2020/06/22/l...-kirmizi-cizgi

hangi ülke kiminle ittifak halinde çözen varsa anlatsın..
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Ayakkabı tabancısı taban oldu.
    Seni trol seni.

YTD

Sayfa 543/1001 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •