Artan

112,20 10 14:03
577.500,00 10 13:55
26,92 9.97 14:03
165,40 9.97 14:02
20,98 9.96 14:03
Artan Hisseler

Azalan

32,96 -9.99 14:03
129,10 -9.97 14:03
36,00 -9.95 13:55
4,82 -9.91 14:03
323,25 -7.71 14:03
Azalan Hisseler

İşlem

6.258.205.309,00 14:03
4.903.813.493,55 14:03
4.864.726.219,35 14:03
4.742.909.467,93 14:03
4.611.195.991,10 14:03
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop-XX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    twitterde herkes takipçilerine ben demiştim ne demiştim yazılarıyla ağzı dolu dolu konuşuyor

hulk yükseldi bankalar yükseldi yancılar yükseldi demiyorlar

Borsa oynayıpta o ticari zekaya erişen biri bunu bilmiyorsa yapacak birşey yok

yazık....
    Eskiden bir mustafa kamar vardı millete 13 liradan halkbankası aldırmıştı hala ben bildim diyebiliyor mu?

Beni engellemişti o yazabiliyorsa herkes yazar.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Eskiden bir mustafa kamar vardı millete 13 liradan halkbankası aldırmıştı hala ben bildim diyebiliyor mu?

Beni engellemişti o yazabiliyorsa herkes yazar.
    mesela , warren buffett , hava çok güzel tam atlamalık deyip , empire state'in tepesinden aşağı doğru salsa kendini kolları açıp , vardır bir bildiği deyip peşi sıra gider misiniz ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    mesela , warren buffett , hava çok güzel tam atlamalık deyip , empire state'in tepesinden aşağı doğru salsa kendini kolları açıp , vardır bir bildiği deyip peşi sıra gider misiniz ?
    50 milyar dolar zarar ettik dedi..dede eskisi gibi isabetli değil..
    Havayollarını sattı, %20 prim yaptı.. Warren para batırmada uzmanlaştı yazıları çıkmaya başladı

o kadar çok giden varki kim daha onra halkbankı sorsa engellemişti.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    o kadar çok giden varki kim daha onra halkbankı sorsa engellemişti.
    bunun sebebi şu : başkasının söylediği ile hareket edeyim , para kaybedersem suçu ona eft havale edeyim ... altta yatan sebep bu ...
    sorumluluk almama falan filan ... olay psikolojik ... tamir edilebilir mi ? n'evet
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Benzetme güzel olmuş.

Geçen sosyal medyada hisse önerisi yapıp ceza alanlardan bahsedilmişti.
    Burada da kasti olarak şort/long algısı oluşturmaya çalışanlar var lütfen paranızı bunlara kaptırmayın. Bir grafik yok bir veri yok, analiz yok teknik yok temel yok sallamasyon..
    Sosyal medyadan farkı yok buranın.
    Siyasi düşüncesini kabul ettirmek için battık bittik kül olduk deyip şort algısı oluşturanlarla, her şey tıkırında diyenler aynı kafadan.

Kaybedeceğiniz parayı hesaplamadan yani risk analizi vb. yapmadan viopta yatırım yapmayın.
    Kendinize bir strateji belirleyin, grafik çizin, ihtimalleri analiz edin, belki olasılıklarını yazın ve hesaplama yapın.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •