Sayfa 545/1001 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir ara Türkiye'de ayakkabı tabanı yapan firna yok dışarıdan geliyor deniyordu.

Ufak şirketlerde sorun patrona bağlı bir çok şey. Altın çıkaracağım diyen de var. Bunlar aşağı yukarı oynuyor.
    Tanca ve Yeşil kundura çok eskiden beri taban üretirlerdi.(Yeşil askeriye botu üretirdi galiba kapandı. birde Mekap vardı oda kapandı)
    30 sene önce Tanca'nın müşterisi idim,Derby yapıştırıcı alırdım.

YTD

Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    kıymetli dostum , aynı vadeli kontratta açtığınız pozisyonun tersi yönde ''aynı vadeli kontratta ''aynı kontrat adedi ile pozisyon açar iseniz pozisyonunuz kapanır.... kıymetli dostum bu dediğim işlem aynı aracı kurumda aynı hesap numarası üzerinden yapılmalıdır... berhudar olunuz...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.. hatalı ve eksik ifade etmiş olabilirim... burada yazılanlar ile karar almayınız... aracı kurumunuzu arayıp yetkili kişilerden fikir alınız...
    cevap için teşekkür ederim.

ben şunu anlamak ve bilenlerinde paylaşımı ile bilmeyenlere öğretmiş olur diye düşünmüştüm.

örnek şu.

10 bin tl yatırdın

900 kontrat ekgyo long açtın 1,90'dan

900 * 20 = 18.000 tl

yarın sabah 30 puan darbe yedin.

900 * 30 = 2.700

700 tl mc oldu. bunu da saat 14:00'a kadar eksik parayı yatırman yada poz kapatman gerekiyor.

ama ben

500 kontrat diğer vadeden short açıp teminatımı

500 * 20 = 10.000

20.000 - 18.000 - 2.700 + 10.000 = 9.300 tl yaparak mc'den kurtulmuş olmuyormuyum?
    yatan - hisse - zarar + ters işlem = serbest teminat

sonuç: kurum ile görüşülecektir

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    o kadar çok giden varki kim daha onra halkbankı sorsa engellemişti.
    bunun sebebi şu : başkasının söylediği ile hareket edeyim , para kaybedersem suçu ona eft havale edeyim ... altta yatan sebep bu ...
    sorumluluk almama falan filan ... olay psikolojik ... tamir edilebilir mi ? n'evet
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir ara Türkiye'de ayakkabı tabanı yapan firna yok dışarıdan geliyor deniyordu.

Ufak şirketlerde sorun patrona bağlı bir çok şey. Altın çıkaracağım diyen de var. Bunlar aşağı yukarı oynuyor.
    kısa vadede aşağı yukarı hareketler görülebilir ama şirketin yaptığı faylon taban katma değerli bir ürün ve halka arzdan gelen paraları yeni makina alımına ve yatırımlara dönüştürecekleri için uzun vadede karı cirosu katlar bence...devlet zaten bu ara çinden gelen bu tarz malzemelere ek vergi koydu,konjonktür çok iyi...

5. migrosu şimdi bist 30 a mı alıyorlar.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bugün trol yok mu sakin sakin duruyor form.
    Sen varsın sn Ayasofya.
    900 dolar için burada en az 30 defa yazdın.(not aldım bu trolluğunu bilesin.)

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku

sonuç: kurum ile görüşülecektir
    Teminat ile diğer yazdıklarınızın bir alakası yok
    zarar anlamında kendinizi hedge etmiş olursunuz
    ama teminat konusunda bir değişiklik olmaz

yanı eksik teminat ya tamamlanır
    yada poz kapanır

Kişisel bilgim bu

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    kısa vadede aşağı yukarı hareketler görülebilir ama şirketin yaptığı faylon taban katma değerli bir ürün ve halka arzdan gelen paraları yeni makina alımına ve yatırımlara dönüştürecekleri için uzun vadede karı cirosu katlar bence...devlet zaten bu ara çinden gelen bu tarz malzemelere ek vergi koydu,konjonktür çok iyi...
    ahanda bozdu tabanı

Sayfa 545/1001 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •