Sayfa 695/1001 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,553 - 5,560 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Arkadaşlar merhaba,

Tefas.gov.tr malum son kullanıcı deneyimi berbat bir site. İşlem görmeyen serbest fonları bile filtre edemiyoruz.

Sizin onerebileceginiz bir platform var mı?

Osmanlı'nin Yatırımdirekt'i fena değil. Baska bir önerisi olan var mı?

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bugunlerde bankacilik endeksi iyi gidiyor sanki. Swap anlasmasinin etkileri mi acaba ? Bist 30 da alttan alttan yavas yavas hareketleniyor sanki. Fakat bildigim kadariyla henuz yabanci yatirimci girisi yok degil mi ?
    Ben de bugün için dönen parayla bir miktar bankacılık endeksi fonu almayı düşünüyordum ama cuma günü ve bugün iyi çıktı onun için almadım ama çıkışa devam eder mi neden çıkıyor ben de anlayamadım.

3. BİST 30 ve banka dışında gidecek hisse kalmamıştı
    Sıranın bunlara geldiği apaçık ortaydı
    Çünkü sudan ucuz kalmışlardı

Bunu görüpte fondaki şu ana kadar uçan ve zirveye varan hisseleri yavaş yavaş bunlarla değiştirmeyen fon iyi fon değildir
    Meşhur fonlarımız herhalde yapmışlardır bu değişimleri

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bugunlerde bankacilik endeksi iyi gidiyor sanki. Swap anlasmasinin etkileri mi acaba ? Bist 30 da alttan alttan yavas yavas hareketleniyor sanki. Fakat bildigim kadariyla henuz yabanci yatirimci girisi yok degil mi ?
    Yaklaşık 50 M dolar yabancı girişi var

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    BİST 30 ve banka dışında gidecek hisse kalmamıştı
    Sıranın bunlara geldiği apaçık ortaydı
    Çünkü sudan ucuz kalmışlardı

Bunu görüpte fondaki şu ana kadar uçan ve zirveye varan hisseleri yavaş yavaş bunlarla değiştirmeyen fon iyi fon değildir
    Meşhur fonlarımız herhalde yapmışlardır bu değişimleri
    İnşallah hocam

6.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Ben de bugün için dönen parayla bir miktar bankacılık endeksi fonu almayı düşünüyordum ama cuma günü ve bugün iyi çıktı onun için almadım ama çıkışa devam eder mi neden çıkıyor ben de anlayamadım.
    Ben byf konusunda ziraat portföy ile görüştüm, ZPLIB mesela daha likit ilave olarak vergi veya stopaj anlamında daha avantajlı bildiğim. Bir de alım satımda sıkıntı olmaz yani bir tüpraşı nasıl alıp satıyorsanız o şekilde işlem yapabilirsiniz dediler.

YTD

7.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Ben byf konusunda ziraat portföy ile görüştüm, ZPLIB mesela daha likit ilave olarak vergi veya stopaj anlamında daha avantajlı bildiğim. Bir de alım satımda sıkıntı olmaz yani bir tüpraşı nasıl alıp satıyorsanız o şekilde işlem yapabilirsiniz dediler.

YTD
    byf ler fonlardan daha avantajlı herhalde ben de tam anlamadım bunların işleyişini, ZPLIBF şu an %3.50 artıda görünüyor mesela, bir de ADP ve TAU gibi fonlara bakayım yarın ne getirecekler. Ama çıkmayan bir tek bankalar vardı onlar da çıktı geç kaldık herhalde, daha çıkarlar mı, düzeltme gelir mi belli değil tabi.
    Mesela gram altın yerine ZGOLDF, dolar yerine USDTRF almak ne derece doğru olur onu da tam anlayamadım.

buradan nasıl bir değerlendirme çıkarabiliriz.Ek 25339

Sayfa 695/1001 İlkİlk ... 195595645685693694695696697705745795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •