Sayfa 567/1001 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,529 - 4,536 arası.

Konu: Viop-XX

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    sn.ABKA,teşekkür ederim ,DOHOL leri sattım. NUH 4-6 dolar arasında olursa satarım.(belkide satmam)

YTD
    KAP: DOHOL [SZUKI ] DOĞAN ŞİRKETLER GRUBU HOLDİNG A.Ş. Finansal Duran Varlık Satışı

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/852384

Yönetim Kurulumuz'un
    22.06.2020 tarih (bugün) ve 17 sayılı toplantısında; tamamı ödenmiş
    67.000.000,-Türk Lirası sermayesine %100 oranında iştirak ettiğimiz doğrudan
    bağlı ortaklığımız Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş.'de sahip olduğumuz,
    beheri 1,-Türk Lirası itibari değerli, tamamı nama yazılı 67.000.000 adet payın
    tamamının, Grubumuz bünyesinde faaliyet gösteren otomotiv ve motorlu araçlar
    ticaret ve pazarlama iş kollarının tek bir şirket çatısı altında toplanması
    amacıyla ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uygun olarak KPMG Bağımsız
    Denetim ve SMMM A.Ş. tarafından hazırlanan 10 Nisan 2020 tarihli Değerleme
    Raporu'nda belirlenen değer aralığında olmak üzere, beher pay 1 Türk Lirası
    olacak şekilde toplam 67.000.000,-Türk Lirası bedel karşılığında tamamı nakden
    ve peşin olarak, ödenmiş sermayesinde %100 oranında paya sahip olduğumuz
    doğrudan bağlı ortaklığımız Trend Motosiklet Pazarlama A.Ş.'ye satılmasına
    karar verilmiş olup, satış işlemi bugün (22.06.2020) gerçekleştirilmiş ve satış
    bedeli nakden ve peşin olarak tahsil edilmiştir.

Yukarıda detayları verilen "Finansal Duran Varlık" satışı ve devri işlemlerinin, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.1 "Önemli Nitelikteki İşlemlere ilişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği (SPK II-23.1 Tebliği)'nin, "Önemlilik kriteri" başlığını taşıyan 6'ncı maddesinde düzenlenen sınırların altında kaldığı değerlendirilmektedir.
    __________________________________________________ ________________

Otomobil piyasası tam açılmışken gel sen bu şirketi diğer iştirakine sat.

YTD

Az önce İzmir dışında VW bayisinde çalışan arkadaşımla telefonda konuştum,abi işler patladı tuvalete gidemiyoruz,kapış kapışa araba satıyoruz ,dedi.

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Az önce İzmir dışında VW bayisinde çalışan arkadaşımla telefonda konuştum,abi diyor işler patladı tuvalete gidemiyoruz,kapış kapışa araba satıyoruz,

YTD
    Ne satıyorlar ki araba var mı ki satacak bayide

4. Her gün kapanışta eksi makas yap, daha sonra akşam seansında makası artıya çevir, ertesi gün yukarı gaplı aç, sonra da spot açılışına kadar yukarı sürüp oralarda oyala, bu taktikle iyi yukarı çektiler.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ne satıyorlar ki araba var mı ki satacak bayide
    İstediğin bi model varsa sorayım.

6.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Haaa al işte bir tane daha

TL bazlı olmadı dolar bazlı oda olmadı ons bazlı

İlahi reis eninde sonunda düşer merak etme ve acele etme

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak.
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by karti Yazıyı Oku
    Her gün kapanışta eksi makas yap, daha sonra akşam seansında makası artıya çevir, ertesi gün yukarı gaplı aç, sonra da spot açılışına kadar yukarı sürüp oralarda oyala, bu taktikle iyi yukarı çektiler.
    Bugün spot pastada yatırım finansman saticiydi. Vioptada pala long kapatmiş gibi gördüm. Bankaların gazıyla 2 gün yükseldik. Bankalar gün içinde daha yükseklerdeydi kapanışta gevşemiş olmaları gazın azaldığını gösteriyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by karti Yazıyı Oku
    Her gün kapanışta eksi makas yap, daha sonra akşam seansında makası artıya çevir, ertesi gün yukarı gaplı aç, sonra da spot açılışına kadar yukarı sürüp oralarda oyala, bu taktikle iyi yukarı çektiler.
    aynen böyle.akşam seansı ayrıca işini kolaylaştırdı.

Sayfa 567/1001 İlkİlk ... 67467517557565566567568569577617667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •