Geçmiş olsun acil şifalar dilerimANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiş olsun acil şifalar dilerimANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim. Hani bi beylik laf var soylerler. Biz ayakta ölürüz turunde bir cümle. Gecin bunları hayatta onemli sey ayakta olmek degil ondan onemli olan ayakta işeyebilmekmiş
bir halt olacağı yok.
Şimdi gördüm, Ayhan53 başkan, çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum. En kısa sürede eskisinden daha sağlıklı olarak dönmeni bekliyorum.![]()
Sigara varsa bırak ani yatırım tavsiye kararı olarak alabilirsiniz
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
18 Haziran 1304 yeni vaka, 1382 yeni iyileşen, 21 vefat
19 Haziran 1214 yeni vaka, 1494 yeni iyileşen, 23 vefat
20 Haziran 1248 yeni vaka, 1312 yeni iyileşen, 22 vefat
21 Haziran 1192 yeni vaka, 1412 yeni iyileşen, 23 vefat
22 Haziran 1212 yeni vaka, 1293 yeni iyileşen, 24 vefat
Tedavisi devam eden hasta sayısı :
18 Haziran 23127
19 Haziran 22824
20 Haziran 22738
21 Haziran 22495
22 Haziran 22390
Vefat Oranı %2,63
12 Haziran 664 Yoğun Bakım , 282 Entübe
22 Haziran 845 Yoğun Bakın , 345 Entübe
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yahu Reha Bey,kusura bakma ama alem adamsın vesselam böyle bir durumda bile güldürdün,bu arada Selim Beye de geçmiş olsun..
Aklıma bir meslektaşımızın naklettiği bir anı geldi;Bunlar İzmir de görev yaparken,genç arkadaşlarından birinin kayınpederi vefat eder,taziye ziyaretine gidecekler ama gençlerden biri çok muzip,insanı ağlarken güldüren bir tip,şefide bunun huyunu biliyor,gitmeden çekmiş bir kenara;bak oğlum iş yerinde yaptıklarını idare ettik,amirleri deli ettin idare ettim ama burası taziye evi buranın huzurunu bozarsan,Allah yarattı demem döverim demiş,çömez; olur mu öyle şey abi efendi gibi oturur gelirim demiş
Neyse bunlar gitmiş taziye evine ama huylu huyundan vazgeçermi...içeride mevlüt okunurken başlamış bizimkisi fıkra anlatmaya,adamda doğal stand up çı yeteneği var,ölenin yakınları baştan garip karşılasalar da bir müddet sonra kahkahalarla gülmeye başlamışlar hoca dahil herkes şaşırmış şef hariç...sonrası?
Buca sokaklarında şef arkada çömez önde bir koşu yaşanmış...![]()
Yer İmleri