Sayfa 678/1001 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    bugün faiz kararı var.

25 puan düşer
    50 puan düşer
    sabit kalır
    ona göre biçin yön tayininizi.
    ytd.
    75 puan diye sallayalım

2.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    Dünyanın en iyi leş borsasıyız ya nasıl oluyorsa bankaları almadan....
    bi de gördüğü dipten yok % bilmem kaç yükselmiş muhabbeti çekilmiyor mu... şaka gibi.
    Man kafali biri var surekli pompaliyor ayni seyi 10 dan 1 e dusuyor 2 ye tepince ralli yapiyor diyor
    Ereğli tupras bile icler acisi halde

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    sürekli aynı ilacı yıllarca kullanırsan o ilaca karşı toleransın artar.. ilaç etkisini önemli ölçüde yitirebilir..

2008 sonrası 10 yıl aynı ilaç kullanıldı, sürekli para basıldı.. şimdi o zamanlardaki miktarlardan çok daha fazlası masada ama ne kadar tesirli olacak göreceğiz.. ekonomilerin problemleri bu "sınırsız" para ile çözülemeyecek seviyelerde bence artık.. bir noktada kazananlar ve kaybedenler ilan edilip masa tekrar kurulacak ve yola devam edilecek.. her başın sıkıştığında para basarsan artık manasız hale gelir durum..
    Yanlış biliyorsun basılan para fed tarafından faiz arttırılarak geri çekiliyordu. Çin olmasaydı çok daha fazla arttırılacaktı fed faizleri ama çinle rekabet edemeyince vazgeçmek zorunda kalmışlardı. Bu virüs çıkana kadar fed bilançosunu daraltıyordu. Şu anda devasa boyuta çıkardı. Altın zirvelerde bu para nereye gidecek sence? Mutlaka diğer yatırım araçlarına da gidecek ama borsaya bolca girecektir. Varlık fiyatları da yükselecektir. Ev ve araba fiyatları uçtu zaten.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,158
    Blog Entries
    1
    Ne bankaları yav. Dipte yazdık tek banka var artık. Corona zamanı kılını kipirdatmayanlara banka mı diyecez bi de.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Arkadaşlar açığa satışı hiç bir zaman övmeyin , en küçük bir prim bile vermeyin.Ayağınıza kurşun sıkarsınız.Hisseleriniz haberiniz olmadan alınır satılır.Yabancı sırtınızdan para kazanır.Borsa buralardaysa , bazen yurt dışından pozitif ayrışıyorsak banka hisselerine getirilen açığa satış sayesinde.Bakın zengin ülke Suudi Arabistanda açığa satış yasaktır.Biz dede öyle açığa alış satış tüm hisselerde yasaklanmalı ben hisselerimin haberim olmadan alınıp satılmasına karşıyım !!!!!!!!!! KERİZ miyim ben ????????para verip almışım....... benim sırtımdan kurban kesecek eee yerine koyuyoruz diyorlar.Ben alın terimi bağlamışım o hisseyi alırken sen bedavaya kon.Bizim köyde böyle insanlara şöyle derler.Anan güzel mi ??????? derler.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Yanlış biliyorsun basılan para fed tarafından faiz arttırılarak geri çekiliyordu. Çin olmasaydı çok daha fazla arttırılacaktı fed faizleri ama çinle rekabet edemeyince vazgeçmek zorunda kalmışlardı. Bu virüs çıkana kadar fed bilançosunu daraltıyordu. Şu anda devasa boyuta çıkardı. Altın zirvelerde bu para nereye gidecek sence? Mutlaka diğer yatırım araçlarına da gidecek ama borsaya bolca girecektir. Varlık fiyatları da yükselecektir. Ev ve araba fiyatları uçtu zaten.
    hayır.. tolerans anlamında tamamen doğru.. faiz artışlarına başlangıç kabaca 2013 dersen..2008 den 5 yıl sonra.. o süreçte sürekli faiz artışı geciktirildi ve 2013 ten sonra bile yıllara yayıldı, azar azar arttırıldı.. neticede 10 yıla yayılan süreçte önemli miktarda bir para afyon olrak kullanıldı.. ama bu bağımlılık nedeniyle şimdi masada daha fazla para var..zira daha azı kesmiyordu afyoncuları (şirketler, gerçek kişiler, ucuz para bağımlılığı vb).. tamamen dediğim durum..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,158
    Blog Entries
    1
    Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutur mu zan ettiniz.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Arkadaşlar açığa satışı hiç bir zaman övmeyin , en küçük bir prim bile vermeyin.Ayağınıza kurşun sıkarsınız.Hisseleriniz haberiniz olmadan alınır satılır.Yabancı sırtınızdan para kazanır.Borsa buralardaysa , bazen yurt dışından pozitif ayrışıyorsak banka hisselerine getirilen açığa satış sayesinde.Bakın zengin ülke Suudi Arabistanda açığa satış yasaktır.Biz dede öyle açığa alış satış tüm hisselerde yasaklanmalı ben hisselerimin haberim olmadan alınıp satılmasına karşıyım !!!!!!!!!! KERİZ miyim ben ????????para verip almışım....... benim sırtımdan kurban kesecek eee yerine koyuyoruz diyorlar.Ben alın terimi bağlamışım o hisseyi alırken sen bedavaya kon.Bizim köyde böyle insanlara şöyle derler.Anan güzel mi ??????? derler.
    cehalet kokan sözler.. hisselerin mkk ve takasbank garantisi altında.. manasız ve bilgisizce yazıyorsun.. açığa satış ve ödünç hisse gerekli finansal işlemlerdir.. benzerleri ve türevleri hayatın her alanında zaten olan şeyler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 678/1001 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •