Sayfa 717/1001 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,729 - 5,736 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    Dün aes fon alım emri verdim ama alınıyor mu bu fon bu ara bilgisi olan var mı?
    aes zede olarak hayırdır demek istiyorum?? eaw hocam siz bulaşmazdınız böyle işlere petrolün daha da gideceğini mi düşünüyorsunuz?

2.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Bilemem ama en geç 2 gün önce almak iyi oluyor.
     Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Emmi ben de bugün DZT için alım emri verdim, sanırım treni kaçırdık.
    Sayin supremegod, Nötr imiş zaten piyasa. (bende fon boz sonra tekrar fon al derken ancak bugün alabildim.)
    Eurobond fonlari da düşüşte bugünlerde

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Emmi ben de bugün DZT için alım emri verdim, sanırım treni kaçırdık.
    Tren değil de bunlar faizi indirmedi.
    Zarar yazmasak bari...
    Bahtsız bedevi gibiyim bir çölde kutup ayısına rastlamadığım kaldı.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. Dün bistin 0,77 kayıpla kapanış yapması bir çok hisse ve değişken fonun zarar yazmasına yetti. Elinde olanların kızdığı TKF fon 1.31 ile iyi getiri sağladı. TCD ise sıfıra yakın kapadı. Ki; portföyündeki bir çok hisse günü düşüşle kapamıştı. Demek ki ters pozisyon açarak temkinli davranıyorlar sanırım. Yükseliş günlerinde o yüzden düşük getirisi oluyor düşüncesine kapılıyorum. Bir de borsa kısa süreli de olsa bir düzeltmeye girse fonlar ciddi zarar yazacak görüntü o. Bu nedenle hep söylerim. Fonlar borsaya göbekten bağlı. Borsada hisse alıp satan birisi gibi bisti çok yakından takip etmek gerekiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    aes zede olarak hayırdır demek istiyorum?? eaw hocam siz bulaşmazdınız böyle işlere petrolün daha da gideceğini mi düşünüyorsunuz?
    Benim de bugünlerde gözüme çarpmıştı. Bu fiyatlar talebin dip yaptığı dönemin fiyatlaması, uzun vade düşünülüyor ise bence petrole yatırım yapmak gayet mantıklı.

Adsız.jpg

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Tren değil de bunlar faizi indirmedi.
    Zarar yazmasak bari...
    Bahtsız bedevi gibiyim bir çölde kutup ayısına rastlamadığım kaldı.
    İnşallah emmi, geçen ay HTT’de yüzümüz gülmüştü, inşallah bu ay ağlatmazlar. Ben zarara mal satmam, düşse de elbet yakın zamanda toparlayacaktır

7.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Sayin supremegod, Nötr imiş zaten piyasa. (bende fon boz sonra tekrar fon al derken ancak bugün alabildim.)
    Eurobond fonlari da düşüşte bugünlerde
    Teşekkürler sayın Kemtuz, bu forumda birbirimizden pek çok şey öğreniyoruz. Ben de elimdeki EIB ve EIC’i satarak DZT’ye girdim. İnşallah pişmanlık duymam

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    %3 hangi banka veriyor hemen yapışalım paçasına
    Ben kendi aldığımın tarihtekine bakmışım.. şuan 91 güne kadar %0.. 91-734 arası %0,25.. %0,25de de size özel yazıyor :D direk bankaya yatıracağınıza yastık altı yapın demişler

Sayfa 717/1001 İlkİlk ... 217617667707715716717718719727767817 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •