Sayfa 960/1230 İlkİlk ... 46086091095095895996096196297010101060 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 7,673 - 7,680 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Abi reis boşa mı diyor en az 3 çocuk diye. Tam demiyor eksik diyor eksiği de şu, en az 3 nitelikli çocuk. Kimse emekli olamıyorum diye ağlamayacak hepimiz için söylüyorum zevke sefaya daldık zor geldi ya çocuk yapmadık ya 1 de 2 de kaldık. Bizden küçüklerde ise evlilik bile bitmiş malesef hiç kimse evlenmiyor herkes kafasina göre; bundan sonra olacaklar müstehak malesef. Dedemler 12 kardeş hepsinin de eli ekmek tutuyor Allah rızkını vermiş, o zamanlar daha cok yokluk varmış ama bir şekilde büyümüşler; çocuk yapamayanin eyt filan ağlamaya da hakki yok bence...
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Her bi emekliye en az uc calisan gerekiyormus sistemin saglikli isleyebilmesi icin..

Syg,

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Her bi emekliye en az uc calisan gerekiyormus sistemin saglikli isleyebilmesi icin..

Syg,
    saadet zinciri, ponzi gibi bişey.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abi reis boşa mı diyor en az 3 çocuk diye. Tam demiyor eksik diyor eksiği de şu, en az 3 nitelikli çocuk. Kimse emekli olamıyorum diye ağlamayacak hepimiz için söylüyorum zevke sefaya daldık zor geldi ya çocuk yapmadık ya 1 de 2 de kaldık. Bizden küçüklerde ise evlilik bile bitmiş malesef hiç kimse evlenmiyor herkes kafasina göre; bundan sonra olacaklar müstehak malesef. Dedemler 12 kardeş hepsinin de eli ekmek tutuyor Allah rızkını vermiş, o zamanlar daha cok yokluk varmış ama bir şekilde büyümüşler; çocuk yapamayanin eyt filan ağlamaya da hakki yok bence...
    Dediginiz gibi 12 kardes eli ekmek tutuyordu. Ileride de dedelerin eli ekmek titacak bir sekilde

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Çocukla ne alakası var ki sistemin

30 faiz var İken bile 8 le bağlamasının etkisinden çok olmasının imkanı yok değil mi

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5. Neyle bağlarsa bağlasın dudu abeyin dediği gibi her 3 çalışana 1 emekli düşmediği sürece sistem yürümez. Şu olurdu 3 5 seneye değil de 10 15 seneye iflas ederdi sistem ama kesin iflas edecekti malesef. Çıkışı yok mu, kısmen var mesela norveç varlık fonu yapıyor, işte oyak çok başarılı yatırımlarla büyümüş, abd de çok iyi yönetilen bazı emeklilik fonları var, is bankası eh kısmen öyle ( bozulacak bence yakında ) gibi... Ama özünde demografi tamamen. Bizde değil her yerde böyle yanlış olmasın.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Çocukla ne alakası var ki sistemin

30 faiz var İken bile 8 le bağlamasının etkisinden çok olmasının imkanı yok değil mi

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

6. Ne demek ne alakası var ,

30 bin nema varken 8 le yapmak peşkeş çekmek değil mi .

Sistem doğru çalışmıyor ki kullanılıyor .

Benim akraba Avrupa’da işsiz kaldı 5 yıl işsizlik parası alacak emekli olana kadar sosyal devlet gereği sıkıntı çekmeyecek .

Çalıştığı maaş kadar maaş almaya da devam ediyor .

Ya burada ne oldu yandaş müteahhitlerin evleri satılsın diye kredi faizleri indirildi

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ne demek ne alakası var ,

30 bin nema varken 8 le yapmak peşkeş çekmek değil mi .

Sistem doğru çalışmıyor ki kullanılıyor .

Benim akraba Avrupa’da işsiz kaldı 5 yıl işsizlik parası alacak emekli olana kadar sosyal devlet gereği sıkıntı çekmeyecek .

Çalıştığı maaş kadar maaş almaya da devam ediyor .

Ya burada ne oldu yandaş müteahhitlerin evleri satılsın diye kredi faizleri indirildi

Hangi ülke de akrabanız?

8. Ülkenin önemi var mı ki.

Arkadaş çocuk yapmak lazım diyor .

Avrupa da bebeğe bakmak için bakamayan anneye doğum sonrası ilk 24 ay aldığı maaşın hemen hemen aynısı veriliyor ,

Bizde ise 3 çocuk deyip 400 TL veriliyor .

Ki orada yaşlı nüfus çok daha fazla olduğu halde

Sayfa 960/1230 İlkİlk ... 46086091095095895996096196297010101060 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •