Dövize vergi gelmesi orada fiyat oluşumlarını baskıladı gibi, ister istemez fay hattında birikim oluyor, bir süre sonra sert hareket olabilir, aşağı da olabilir yukarı da olabilir onu tam bilemiyorum.
Dövize vergi gelmesi orada fiyat oluşumlarını baskıladı gibi, ister istemez fay hattında birikim oluyor, bir süre sonra sert hareket olabilir, aşağı da olabilir yukarı da olabilir onu tam bilemiyorum.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Topiği bugun zayıf gördüm , öğlenden sonra sayı artar![]()
Aksiyon kapanışa doğru olur.
Şu an bir hisseyi yukarı alsa millet satıcı olur, akşam dar zamanda hareket yapıyor ilk tepki yükseleni sat oluyor sonra satan peşinden koşuyor.
Cumaları haftalık göstergeleri de ayarlıyorlar.
Dün karanlık odada ağırlık satıcıdaydı bugün karanlık odada pazartesi hisselerine alım olabilir, ama hangileri?
evet boşuna uğraşıyoruz ve stres oluyoruz. portföy yöneticileri bizim için uğraşıyor zaten. biz burada hop oturup hop kalkıyoruz. Ama özellikle hisse fonu ve değişken fon alacaksanız (türev ürünler de içeriyor bazıları) kısa süreli al sat yaparak zarar etme ihtimaliniz var. orta uzun vadede getirileri daha iyi olur. Ama herkes beklemiyor veya beklemiyor önce parmak kesiyor, sonra el, sonra kol sonra bacak...
Fonun başarısı ne kadar getiri beklediğinizden tutun da ne kadar para yatırdığınıza kadar değişir bana göre.
bulutları dağıtıp güneşi gösterecek.. hadi bakalım üflemeye devam.. nefesini görelimm palacan
Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
İslami Bankacılık var ise islami portföy yönetimi de olması lazım. Mesela portföy yöneticisi ve denetçisi ekmek, su, kuran, bayrak, saat vs üzerine yemin edip iş yapmalı Arada iblisler de olur onlar için yemin etmek nefes almak gibi bir şey ama için rahat olur.
Normalde bankacılık yemini var ama işliyor mu bilmiyorum.
.................
Yer İmleri