Sayfa 735/1001 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Aksiyon kapanışa doğru olur.

Şu an bir hisseyi yukarı alsa millet satıcı olur, akşam dar zamanda hareket yapıyor ilk tepki yükseleni sat oluyor sonra satan peşinden koşuyor.

Cumaları haftalık göstergeleri de ayarlıyorlar.

Dün karanlık odada ağırlık satıcıdaydı bugün karanlık odada pazartesi hisselerine alım olabilir, ama hangileri?

Dün karanlık odada ağırlık satıcıdaydı bugün karanlık odada pazartesi hisselerine alım olabilir, ama hangileri?[/QUOTE]

Ben cilveli banka bakıyorum ariston yanına 2 hisse daha .

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Aksiyon kapanışa doğru olur.

Şu an bir hisseyi yukarı alsa millet satıcı olur, akşam dar zamanda hareket yapıyor ilk tepki yükseleni sat oluyor sonra satan peşinden koşuyor.

Cumaları haftalık göstergeleri de ayarlıyorlar.

Dün karanlık odada ağırlık satıcıdaydı bugün karanlık odada pazartesi hisselerine alım olabilir, ama hangileri?

3. Ha haaaa günlerce dow vadeli sabah eksi açıp kısacılara, çöküşcülere umut veriyor. Öğleden sonra alayını tokatlıyor. Millet ne zaman akıllanacak. Endeks 160.000 net. DÜ-ŞE-ME-YE-CEK.

4. Bankacılık yemini çok zayıf, mesela beni bağlayacak bir şey göremedim. Yemin dediğin insanı korkutmalı ben bu görevi yapamam dedirtmeli.

>>>>>>>>

Yemin

MADDE 9- (1) Banka yönetim kurulu ve müdürler kurulu başkan ve üyeleri, seçilmeleri veya atanmalarından sonra ve görevlerine başlamadan önce yemin etmek zorundadır. Yönetim kurulunun tabii üyesi olan genel müdür ile genel müdürlüğe vekalet edecek kişilerin yemin etmiş olması şarttır.

(2) Yemin, bankanın merkezinin veya yurt dışında kurulu bankanın Türkiye'deki merkez şubesinin bulunduğu ildeki ticaret mahkemesi huzurunda ".. Bankasındaki görevimi tam bir dikkat ve dürüstlük içinde yapacağıma, mevzuat hükümlerine aykırı hareket etmeyeceğime ve ettirmeyeceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ederim." denilmek suretiyle icra edilir.

(3) Mahkemece düzenlenen belgenin bir örneği banka tarafından en geç yedi iş günü içinde Kuruma gönderilir.

(4) Yemin etmiş olan kişilerin aynı bankada yemine tabi bir göreve tekrar seçilmeleri veya atanmaları halinde yeniden yemin etmeleri gerekmez.

>>>>>>>>>>>>
    Bu da Hollanda bankacılık yemini, içine bir çok şey koymuşlar.
    https://businessht.bloomberght.com/p...min-etme-vakti
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vakıfbank Abdülhamit dizisinde oynayan kişiyi yeni reklam yüzü yapmış, insan psikolojik olarak etkileniyor ama sabah alan almış.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Topiği bugun zayıf gördüm , öğlenden sonra sayı artar
    Neden? Yağmur mu var

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Vakıfbank Abdülhamit dizisinde oynayan kişiyi yeni reklam yüzü yapmış, insan psikolojik olarak etkileniyor ama sabah alan almış.
    Dirilisteki ertugrul da birinin reklam yuzuydu. Adamlar maden buldu.

Alıntı Originally Posted by bummer Yazıyı Oku
    Ha haaaa günlerce dow vadeli sabah eksi açıp kısacılara, çöküşcülere umut veriyor. Öğleden sonra alayını tokatlıyor. Millet ne zaman akıllanacak. Endeks 160.000 net. DÜ-ŞE-ME-YE-CEK.
    gerçek borsacı böyle saçma iddialarda bulunmaz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 735/1001 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •