Sayfa 777/1001 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Viop-XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Ya gitmezlerse
    Illa mayalı göl olacak.. ha ha ha

Su akar yolunu bulur.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Temeli iyi olan bir hisse kelepir fiyata 500 de birini 1000 de birini en dipten alın da bir haftada görelim kim götürüyor hemen hisseye size para dağıtıyor .

Temel vs miş hepsi hikaye .

Benim her sattığım hisse aynı

gün veya en geç 1-2 gün içinde
    tavanlar çekmesi hepsi temel

fadimenin hisseye birdenbire

vahiy gelip hücum etmesi değil mi ?

İnsanları ve birbirimizi kandırmayalım lütfen .

Biraz dürüst olup yalan söyleyip atıp tutmayalım .

Dediğimin tersini yapan varsa çok hayırsever ve yardımsever speğe denk gelmiştir sanırım .

Pasife vermeyip 1 saat içinde tavan olan yukarıdaki emir silince %8 artıdan nötr indirende ky oluyor sanırım .

Tabi 3 gösterip sadece birini verince küfür algılayıp delleniyorlar sanırım

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bence ben girdiğim için başladı [emoji173]
    Ben de hulkun topigine yazacağıma buraya yazdığimdan silmiştim.mesaji okuduğuna sevindim.yorumlarin ve değerlendirmelerin icin tesekkurler.ilgiyle takip ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Daha öncede söylemiştim ama topa tutulmuştum maalesef.. bu 45+ nesil 40 dahil olabilir mi bilmiyorum ancak bu yaşlar ve sonrası çok ciddi biçimde psikolojik travma yaşatıldı. Darbeler, enflasyonlar, yeşilçam, siyasi ideolojiler, tv programları. Baya bir psikolojik harp yaşadılar. Haliyle modern, milenyum çağına ayak uyduramadılar.
    Bu da oylarına kadar yansıdı. Torpil geleneği, dini istismar hep bu kuşağın yaşadığı şeyler.
    Z kuşağı diye tabir edilen nesil bence buna 30 yaşlar da dahil genel anlamda internet ile büyüdüler. Özellikle bu internet telefonada geçinci, avrupa, abd, modern ülkelerin nasıl yaşantı sürdüklerini, beklentileri neler, ülke nasıl yönetilir, bilim, teknoloji gördü. Bu yüzden beklentileri bambaşka. Yukarda bahsettiğim eski nesil son kuşak ve ülkeyi devamlı aşşağıya çekti. Siyasetçiler halkın yansımasıdır. Yani şahsım ve organizasyonu da halkın yansımasıydı. Şimdi ise z kuşağın yansımasını göreceğiz.
    Bu yüzden Türkiye nin geleceğinden çok umutluyum demiştim, hala beklentim çok büyük. Bu z kuşağı bizi beklentileriyle gelişmiş ülkeler kategorisine sokacağına adım gibi eminim.

İşte bu yüzden demografi yapıyı kitlesel göçlerle bozmaya çalışıyorlar ancak muhtemelen ömürleri yetmeyecek. Bunu bize hak gören bazıları alt kuşağı hesap edemedi muhtemelen.

Bu arada benim yaşım 33.
    Milenyum çağının bana neler kattığının, beklentilerimi nasıl değiştirdiğini çok iyi biliyorum.
    Benim yaşım 39 ömrümün baharı gecti. Kendimce neler gordum neler geçirdim. Hiç bir beklentim yok. Sefaletin adaletsizliğin liyakatsizligin bu topraklardan gideceğine dair hiç umudum yok
    Belki önümüzdeki 50 100 yılda değişir. Amma uzun vadede hepimiz ölüyüz.

5.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Benim yaşım 39 ömrümün baharı gecti. Kendimce neler gordum neler geçirdim. Hiç bir beklentim yok. Sefaletin adaletsizliğin liyakatsizligin bu topraklardan gideceğine dair hiç umudum yok
    Belki önümüzdeki 50 100 yılda değişir. Amma uzun vadede hepimiz ölüyüz.
    50-100 değil, çok değil 10-20 yıl arası çok farklı bir Türkiye olacak.
    Dayatılan siyasetçilerin hiç birini göremeyeceksin. Yaşlı siyasetçiler istediği kadar algı yapmaya çalışsınlar.
    Bilim, teknoloji ilgilenmeyenler elenecekler. Milliyetçilik, dini propaganda çok fazla sökmeyecek.
    Bu yüzden tavsiyemdir, elinizden geldiğince çocuklarınızı, babaanne, anannelerin büyütmesine izin vermeyin.
    Ve okul öncesi öğretim 2 yıl olarak zorunlu olmalı ki, ülke gelişimi hızlanmalı.

Az önce bir video izledim

Konusu dindar ve dinsiz yobazlar

Dindarın tanımı şu

70 yıl kiracı olup sefalet içinde yaşamayı Sonsuz cennet ve huriler ile yaşamaya değişmiyor

Yani

Ben eğer ibadet etmez isem dinsizi öldürmez isem bende çocuğumda sonsuz cehennemde yanacak topuklarımızdan kızgın kancalar geçirilecek dini inkar edemem edenide yaşatamam çünkü burada 1 dakika bile acıya ateşe dayanamayan ben sonsuz ateşe nasıl dayanayım

Kısacası

Dünyadaki ekonomi de böyle 10 zengin dini belayı tehdidi vs bahane ederek daha doğrusu silah gibi kullanarak toplumu yönlendiriyor

Lakin

gerçekler bir gün ortaya çıktığında kimse bahane sunamayacak

7.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Bu yüzden Türkiye nin geleceğinden çok umutluyum demiştim, hala beklentim çok büyük. Bu z kuşağı bizi beklentileriyle gelişmiş ülkeler kategorisine sokacağına adım gibi eminim.
    Bravo.. ...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,159
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    50-100 değil, çok değil 10-20 yıl arası çok farklı bir Türkiye olacak.
    Dayatılan siyasetçilerin hiç birini göremeyeceksin. Yaşlı siyasetçiler istediği kadar algı yapmaya çalışsınlar.
    Bilim, teknoloji ilgilenmeyenler elenecekler. Milliyetçilik, dini propaganda çok fazla sökmeyecek.
    Bu yüzden tavsiyemdir, elinizden geldiğince çocuklarınızı, babaanne, anannelerin büyütmesine izin vermeyin.
    Ve okul öncesi öğretim 2 yıl olarak zorunlu olmalı ki, ülke gelişimi hızlanmalı.
    Aklıma bir tablo geldi..

https://www.youtube.com/watch?v=tAYKCmpORS0

Çok tadlı bir videodur. Aklınız tutulabilir.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 777/1001 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •