It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bu düşünceyle matbaayı kaçıran osmanlı dönemi aynı bence... bu şekilde düşünmeniz beni gerçekten üzüyor...
Bakın 40-70 arası doğumlulara hakaret etmiyorum. Ancak büyük bir psikolojik harpten geçtiler bunun sonuçlarını da 70 yılda gördük..
Cumhuriyet döneminin aydınlarıyla 40-70 doğumlu ülke aydınlarının vizyon seviyeleri aynı değil..
Atatürk ise z kuşağının yansıması. Bu yüzden gençler daha çok sahipleniyor bilgisini, birikimini. Çünkü anlıyorlar, bir dayatma olmadan.
evrim güçlüyü övmez.. bütün yetenekleri ile (akıl, güç, çeviklik vb) optimum fit olanın daha çok şansı vardır der kısaca.. ama senin anlamanı beklemiyorum..seviyen yok anlayacak..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Evet okunduğu bir tek anlayan sen varsın doğru mesaj yüzde 99 kötülemek var kıvırma inşallah senin neslin sana çekmez [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temmuz vade açılacak mı?
Yoksa ağuztoz mu devam edecek?
diye bir soru sorduydum.
Arada kaynamasın.
z kuşağı filan kalmıyor, kaçıp gidiyor ülkeden deniyor.
bize kalan süzme z olmasın.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yok ben 2004 den beri televizyon izlemiyorum. Netflix dışında. Tv kanallarını bilmem. Haber için de zaten twitter ve türevleri daha hızlı..
ben burda hatırlayan var mı bilmiyorum, çok değil, 1 sene önce youtube trendlerinin başka içeriklerle dolu olduğunu, şimdi ise atv, acun, show bilmem ne kanallarının içerikleriyle dolduğunu gözlemlediğimi belirtmiştim.. yani internete taşıdılar kitleyi.. ama diğer videolara göre düşük izlenim. Youtube algoritmaları başka çalıştığı için trendlere düşüyor.. argümanlar fecaat he... neyse umarım görürsün de yeni nesille birlikte Türkiye nin hangi konumda olduğunu idrak edebilirsin...
Geleceği görmek için müneccim olmaya gerek yok..
Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.
hukumet .ne. devlet
hukumet != devlet
evet.. hahaaaaahha.. komedi bunlar.. hukumet devlet demek değildir..bunu annayın ilk once.. hukumeti eleştiriyoruz.. ama yandaşlar zırlamaya başlıyor hemen..
Yer İmleri