Sayfa 782/1001 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,249 - 6,256 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Abicim pubg falan neden bu kadar takıldın ki? Ben oyun oynamanın çocuğun zekasında farklılık yarattığını söylüyorum, çocuğunuz varsa oynamasına engel olmayın, yasakçı zihniyetle yetiştirmeyin diyorum...
    Senin pubg diye baside indirgediğin o örnekten gittiğin için söylüyorum, zekasını, strateji bilgisini sağlıyor, sen inanmak istemesen de zihni dinç tuttuğu gibi sorgulama yeteneğini de arttırıyor...

Bunu anlamak için profesör olmaya gerek yokki..
    Yok abim benim ben oyuna karşı değilim
    Ordaki dünyanın (sanal) , gafanın içinde gerçekmiş gibi kurgulanmasina karşıyım
    Aynı şey
    Filim
    Dizi
    Tiyatro
    Operet
    Için de geçerli

Realite
    Tezek kokan ahırdaki ineğin sagildigi sütü iciyoz moruk

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Evet klasik bir survivor izleyicisi, nerde görsem tanırım. Yarışma programları vs izleyiciye entegre etmek istediği tam olarak bu; güçlü zayıfı ezer. Tutunabilmek için güçlü olmasın.

Bu mu yani teorin? Tabiatta hayvanlardan bizi ayıran en önemli özellik konuşabiliyor ve düşünebiliyor olmamız. Tabiattan yok yere avlanma vs hitler örnekleri verme boşuna.
    Hitlerde öyle dedi, savaşı kaybedince alman halkı bizi seçti, alman halkı böyle istedi dedi..
    hiç izlemem.. ama bunu sözkonusu ettiğine göre sen izliyor olmalısın.. piramit düşün sen alttasın ben üstteyim.. bu kadar basit.. yorma kendini.. argumanların fecaat..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    5-10 yıl önce Y kuşağı bizler için yazılıp çiziliyordu aynı şey noldu nothing

Ülkenin kaymağını bana göre 1955-1975 arası yedi yiyor
    Bu düşünceyle matbaayı kaçıran osmanlı dönemi aynı bence... bu şekilde düşünmeniz beni gerçekten üzüyor...

Bakın 40-70 arası doğumlulara hakaret etmiyorum. Ancak büyük bir psikolojik harpten geçtiler bunun sonuçlarını da 70 yılda gördük..
    Cumhuriyet döneminin aydınlarıyla 40-70 doğumlu ülke aydınlarının vizyon seviyeleri aynı değil..

Atatürk ise z kuşağının yansıması. Bu yüzden gençler daha çok sahipleniyor bilgisini, birikimini. Çünkü anlıyorlar, bir dayatma olmadan.

evrim güçlüyü övmez.. bütün yetenekleri ile (akıl, güç, çeviklik vb) optimum fit olanın daha çok şansı vardır der kısaca.. ama senin anlamanı beklemiyorum..seviyen yok anlayacak..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5. Evet okunduğu bir tek anlayan sen varsın doğru mesaj yüzde 99 kötülemek var kıvırma inşallah senin neslin sana çekmez [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    bu yandaş hala ülkeyi kötülüyor diyor.. işte okuduğunu anlamamanın güzel bir örneği..tipik yandaş..

ben kötü uygulamaları eleştiriyorum.. daha iyisini istiyorum ülkemi senden 1000 kat daha çok seviyorum..

eğitim alanında akape ülkemizi küme düşürmüştür..
    SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Temmuz vade açılacak mı?
    Yoksa ağuztoz mu devam edecek?
    diye bir soru sorduydum.
    Arada kaynamasın.

z kuşağı filan kalmıyor, kaçıp gidiyor ülkeden deniyor.
    bize kalan süzme z olmasın.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    hiç izlemem.. ama bunu sözkonusu ettiğine göre sen izliyor olmalısın.. piramit düşün sen alttasın ben üstteyim.. bu kadar basit.. yorma kendini.. argumanların fecaat..
    Yok ben 2004 den beri televizyon izlemiyorum. Netflix dışında. Tv kanallarını bilmem. Haber için de zaten twitter ve türevleri daha hızlı..
    ben burda hatırlayan var mı bilmiyorum, çok değil, 1 sene önce youtube trendlerinin başka içeriklerle dolu olduğunu, şimdi ise atv, acun, show bilmem ne kanallarının içerikleriyle dolduğunu gözlemlediğimi belirtmiştim.. yani internete taşıdılar kitleyi.. ama diğer videolara göre düşük izlenim. Youtube algoritmaları başka çalıştığı için trendlere düşüyor.. argümanlar fecaat he... neyse umarım görürsün de yeni nesille birlikte Türkiye nin hangi konumda olduğunu idrak edebilirsin...
    Geleceği görmek için müneccim olmaya gerek yok..
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

hukumet .ne. devlet

hukumet != devlet

evet.. hahaaaaahha.. komedi bunlar.. hukumet devlet demek değildir..bunu annayın ilk once.. hukumeti eleştiriyoruz.. ama yandaşlar zırlamaya başlıyor hemen..

Sayfa 782/1001 İlkİlk ... 282682732772780781782783784792832882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •