Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
Bu düşünceyle matbaayı kaçıran osmanlı dönemi aynı bence... bu şekilde düşünmeniz beni gerçekten üzüyor...

Bakın 40-70 arası doğumlulara hakaret etmiyorum. Ancak büyük bir psikolojik harpten geçtiler bunun sonuçlarını da 70 yılda gördük..
Cumhuriyet döneminin aydınlarıyla 40-70 doğumlu ülke aydınlarının vizyon seviyeleri aynı değil..

Atatürk ise z kuşağının yansıması. Bu yüzden gençler daha çok sahipleniyor bilgisini, birikimini. Çünkü anlıyorlar, bir dayatma olmadan.
40-55 arası kötü bir zaman yoksulluk gördüler teknolojiyi görmediler verimli zamanlarında.
55-75 doğumlu en güzeli issizlik görmediler teknolojiyi yakaladılar iyi bir eğitim aldılar fiyat performansa göre kaliteli yasadılar.

Z kuşağını yetiştiren X kuşağı, gördüğüm kadarıyla çocukların eğitimine de önem veriyorlar para harcıyorlar ee heralde bu çocuklar Türkiyede meslek sahibi olsun diye harcamıyorlardır Ki öyle o zaman çokta şey yapmamak lazım.

Bu arada Z kuşağına 0-18yaş dersek T.C vatandaşı 23Milyon ediyor
1.7Milyonda suriyeli var diğer yabancılarla 2Milyon Z kuşağını bu şekilde bakmak lazım.

YTD