bu sene genel kurul toplantısı yokmu senenin. yarısı geçti,katilacagimdan değilde temettü var mi yokmu onu bilsem.ytd
bu sene genel kurul toplantısı yokmu senenin. yarısı geçti,katilacagimdan değilde temettü var mi yokmu onu bilsem.ytd
Ne temettusu kar var mı kı dagıtsın.unutmuslardır toplanmayı.internet suresinde bile mali tablolar 2 sene öncesıne ait....bi cacık olmaz bunnardan....ytd
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Bu hisseyi 3 küsür TL den aldım hisse 9 TL bencede bu hisseden bir çacık olmaz.
Sektörde bir şirket satışı daha olmuş. Doğan Holding Sesa Ambalaj'ı satın almış. Muhtemelen Bakab'ın yarısı kadar kapasitesi olmayan bir şirket 82.5 milyon euro değer üzerinden satılıyor. Bakab'ın piyasa değeri ise 45 milyon euro.
Onda biri bile degildir
Biri birinci lig
Öteki ikinci lig
Bende kağıt yok
Izmir den selamlar...GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydar abimin meşhur sözüdür.boyundan ziyade işlevi önemli dıye.atıl kapasiteden ziyade Pazar payı ve satış hacmi önemli.Tum rakipler çağ atladı acılımlar yaptı bokab yerınde sayıyor.pazar payı satış hacmi gerı geliyor tüm kapasıte yatırımları gümledi....Bunlar hep vizyonduzluktan.7600 lotum kaldı sata sata bitirdim.gozu ky nın cebınde olup küçük hesap pesınde koşanlar kaybedıyır....ytd
Yer İmleri