Sayfa 824/1001 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Viop-XX

1.  Alıntı Originally Posted by mühendisyatırımcı Yazıyı Oku
    Tribal hocam böyle bir yorumun vardı. Ben bist30 da bir yükeliş hazırlığı görüyorum. Özellikle thy, enkai, pgsus, akbnk, garan da. son dönem ttkom,enjsa ve kozal da takibime girdi geri çekilmelerde longlarım. Yabancılar da 2 haftadır hisse tarafında alıcılar. Virüste riskin düşmesiyle beraber paranın amerikadan çıkıp gelişmekte olan ülkelere doğru akmaya başladığını düşünüyorum. Herkes te short trenine binmeye bolca heves etmişken milleti short trenine bindirip altın vuruş gelir mi? Hisselerde yabancının alımlarının hızlanmasıyla dolarda da sağlam gevşemeler olabilir hocam.
    Bir süredir hazırlık vardı yükselmek için açığa satış yasağı gelirse düşürüp el değiştirip ondan sonra yükseltebilirler. Direk yükseltip ondan sonra da verebilirler ne olacak göreceğiz ama eninde sonunda yükseleceğiz.

2. Açığa satış için kiralama sitemi olacakmış benim anladığım,kiralama olmadan yine açığa olmayabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. pala shorttan büyük zarar yazdırıyorsun bunu nasıl telafi edicem bilmiyorum...

4. Kopmasi lazim yukari

5. BRENT gidişatı bozdu..düşmeden önce artık uzatmaları oynuyor gibi..

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    pala shorttan büyük zarar yazdırıyorsun bunu nasıl telafi edicem bilmiyorum...

elim ayağım tiriyor korkudan bu kadar shortu nasıl kapatıcam.

7. ECILC ve ECZYT de birleşmeli, içinde Esan Madencilik isimli bir şirket görünüyor ISO 500 de 104 e gelmiş sürekli yükseliyor, altın, çinko, kurşun, seramik ham maddesi vs üretiyor. Detay bilgi bulamadım ama içeriden bilenler belki daha fazla bilgiye sahip.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. tskb 1,30 güçlü direnç geçerse güzel ekmek bırakır.

Sayfa 824/1001 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •