Sayfa 790/1001 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,313 - 6,320 arası.

Konu: Viop-XX

1. PGSUS 2018 e benzerse buradan tekrar dip arayışına geçmeli..geçmeliki göstergeler yalancı çıkmasın..zirveden dip oluşumu süreci tam 1 yıl sürmüş; 2018-2019
    benzerse zirvenin sonu 2020 ve 2021 başında ise dip bitmeli..

2.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Geçen aydın ili yakınlarında yanından geçtim magnesia antik kenti
    Belki 3bin yıldan fazla sel deprem pek çok şey geçirmiş
    Ama oyle bi mimari kullanmış ki adamlar
    Belli oluyo hukumet binasının çatı kısmının taşıyıcı ön yüzü genişçene üçgenimsi taş blok yekpare hiç kırılmadan oturmuş yere, tüm estetiğiyle . Duvarlar gitmiş ama çatı çökmemiş ilginç enteresan
    Şimdi bina dik yüz yil sonra ayakta mayakta tuğlası kalmaz
    Analitiklik eskiden daha sağlammış ya.
    Halfetide mağara evler vardı. Bir kaç bin yıl önce adamlar oradaki mağaralara kanallarla su çıkartmışlar. Her mağara evin önünden yanından su geçiyordu. 20 yıl önce orada yaşayanlar oralara katırla su taşıyorlardı. Örnek çok vesselam.

çağın teknolojisine kim hakimse o dur efe
    gerisi köle
    kullanırken de vay amklar nasıl bunu yapmış derler
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4. İşte sıkıntı orda başlıyo
    Teknolojin yoksa + paranda yoksa
    Olmuyan paranı idareli şey ettiricen
    Kullanmaya bakacan
    Yoksa bakmışın
    Hiç olmamış

Uçak fabrikasındaki avrupali yada abd Li muhendis
    işin zorunu yapıyo uçak imal ediyo
    Senin pilotuna verdiğinin
    yarısını değil üçte birini kazanamıyo ama

Adam uçağı imal etmiş işin zoru
    sen ve bi iki Arap ülkesi
    o uçağı kullanmayı büyük iş sanıyon

Hesapsızlık hep ya
    Ya ne olacak
    Yanlış hesap bağdattan döner

5.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    THY bende son 30 dakika long denedim karanlık odada spotu verip vadelisini 3-5 kademe alınca kapattım pozisyonları. Elimdeki vadeli endex shortlarini kapayinca hem yüklü turksel long hemde THY long olsun istemedim. Endex bozmasaydi turksel uzayacakti gibi geldi bana. Iş yatırımın endex longlari ilginçti bu vadede. Dowda saglam düşüş olmassa shortlarin biletini kesebilirler. Altın vuruş bı turlu olmadı. Bankaları tekrar dolsururlarsa altın vuruş olur. Turksel ttkom bim asels thy bankaların tekrar sicramasiyla altın vuruş için üstlerine düşen görevde hazırda bekliyorlar gibi geliyor bana. Şu 5 gün içinde Akdeniz'de olumsuz bir gelişme olmassa pala başladığı işi yarım bırakmaz.
    Tribal hocam böyle bir yorumun vardı. Ben bist30 da bir yükeliş hazırlığı görüyorum. Özellikle thy, enkai, pgsus, akbnk, garan da. son dönem ttkom,enjsa ve kozal da takibime girdi geri çekilmelerde longlarım. Yabancılar da 2 haftadır hisse tarafında alıcılar. Virüste riskin düşmesiyle beraber paranın amerikadan çıkıp gelişmekte olan ülkelere doğru akmaya başladığını düşünüyorum. Herkes te short trenine binmeye bolca heves etmişken milleti short trenine bindirip altın vuruş gelir mi? Hisselerde yabancının alımlarının hızlanmasıyla dolarda da sağlam gevşemeler olabilir hocam.

--TCMB Rezervlerindeki SWAP oranı %61'e yükselmiş...
    Ne demekse?
    https://twitter.com/BloombergHT/stat...48693521465345

Sanırım borç al, varlık göster.. VAdesi gelince,bakarız mı demek??
    (Vasat altı çoğunluğa sahip vatandaş modellerimiz için önemi var mı acaba? Ya da anlar mı?)

--ABD'nin holywood vasıtasıyla bize yutturduğu dünyayı kurtaran adam modelleri
    ve dünyanın en zengin ülkesi biziz , propogandasınınCOVİD'le çökmesi feci oldu..

Adam, 8 saat işssizlik başvurusu kaydı için sırada bekliyor..!!
    YELP uygulamasında, ABD'de işletmelerin %41'in kalıcı kapandığı yazıyor...
    https://www.marketwatch.com/story/41...mic-2020-06-25

Federal hükümet tarafından sağlanan haftalık 600 dolarlık işsizlik ödeneği resmi olarak 31 Temmuz'da sona erecek. Ancak eyaletler bunu 25 Temmuz veya 26 Temmuz tarihlerinde sona erdirecek...(Ya sonra??)
    http://theeconomiccollapseblog.com/a...letely-crushed

Bu krizde bile cari açığı ve enflasyonu arttırarak çıkacağız. Ekonomi uzmanları intihar edebilir.
    Yıl sonunda dolara çok ihtiyacımız olacak abd tuvalet kağıdı muamelesi yapmasına rağmen

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Bu araba ve emlak fiyatlarının arttığı ilk global kriz herhalde
    Henüz KRİZ yok, sıkışlık var..
    Kriz dediğin, arabana benzin koyamayacak hale gelmektir..
    Babam varlıklı biriydi. Ambargolar vsin yaşandığı zamanlarda, Bursa-Mudanya 30 km. ortağı ile sıra ile
    gittiğini biliyorum.

Şimdi bak bakalım, sıradan bankada çalışan memurlar bile işe arabasıyla gelmekte. Servis kullanmıyor,metro yok,otobüs,dolmuş hiç biri yok...
    Bu nasıl kriz yahu?

VATANDAŞ borçlanmaya ve LÜKSe alıştı.. !

Sayfa 790/1001 İlkİlk ... 290690740780788789790791792800840890 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •