BIST 30 hisselerinde açığa satış yasağı yakın zamanda kaldırılabilir -kaynaklar- Bloomberg HT
BIST 30 hisselerinde açığa satış yasağı yakın zamanda kaldırılabilir -kaynaklar- Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Süper Lig’de şampiyonluk oranları güncellendi.
[emoji840] Başakşehir 1.50
[emoji840] Trabzonspor 2.20
[emoji840] Galatasaray 50.00
[emoji840] Sivasspor 60.00
[emoji840] Beşiktaş 500.00
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
İyi haftalar.
Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, askere gitmeye hazırlanan cami imamının oğlu B.C.B.'nin (22),yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. B.C.B. tedaviye alınırken, yaşadığı cami lojmanı ve cami, giriş çıkışlara kapatıldı. B.C.B.'nin temasta bulunduğu tespit edilen 68 kişi de karantinaya alındı
BDDK: Bankacılık sektörü net karı Mayıs sonu itibarıyla 27,33 milyar TL(2019 yılı aynı dönem 19,72Mlr)
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Akaryakıt Fiyatlarında İndirim
30/06/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 12
Motorinde 17 KRŞ/LT
pompa satış fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
Yer İmleri