Bu gece yarýsýndan geçerli olmak üzere benzinde 11 kuruþ, motorinde 10 kuruþ, LPG'de ise 32 kuruþ zam yapýlmasý bekleniyor / YeniÞafak
Bu gece yarýsýndan geçerli olmak üzere benzinde 11 kuruþ, motorinde 10 kuruþ, LPG'de ise 32 kuruþ zam yapýlmasý bekleniyor / YeniÞafak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
günaydýn arkadaþlar
güzeel ve güneþli bir ankara sabahýndan selamlar
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
AÇIÐA SATIÞ UYGULAMASI 01.07.2020 ÇARÞAMBA GÜNÜ ÝTÝBARÝYLE BAÞLAYACAKTIR.
bist in gerçek yüzü þimdi açýða çýkacak..bu yasaklar nedeni ile iyi yükseltip milleti mala soktular..göreceðiz..
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Ýçiþleri Bakaný Süleyman Soylu: "(Van Gölü'nde batan tekne) Teknenin içinde 55-60 kaçak göçmenin bulunduðuna yönelik bir deðerlendirmeye ulaþýldý"
Ýçiþleri Bakaný Süleyman Soylu, Van Gölü'nde teknenin batmasý sonucu yaþamýný yitirenlerin sayýsýnýn 6'ya yükseldiðini açýkladý.
Ýçiþleri Bakaný Soylu: "(Van Gölü'nde teknenin batmasý) Medeni Akbaþ dahil olmak üzere 11 kiþi gözaltýnda, ilgili köyün muhtarý açýða alýndý"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Günaydýn ATATÜRKÇÜ ve CUMHURÝYETÇÝ
Ne MUTLU TÜRKÜM DÝYENLERE.
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri