:notr : Ankara Çankaya ‘ya mi taşınsak ?
![]()
:notr : Ankara Çankaya ‘ya mi taşınsak ?
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
açığa satış yasağı bıst-30 endeksinde yer alan pay piyasalarında kaldırıldı - spk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
PFDK, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na 7, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na ise 15 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Boşuna 1 hafta beklememişler .. Pes vallahi ..
TFF, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynatılmamasına karar verdi.
Bugün Belgrad’da öğrencilerin üniversite sınavına girdiği fuar alanı.
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri