Sayfa 163/189 İlkİlk ... 63113153161162163164165173 ... SonSon
Arama sonucu : 1511 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: SMART - Smartiks Yazılım Anonim Şirketi

1. ... Hisseyi cedıt aracı kurum toplamaya başladı bence olumlu bir durum inş devamı gelir. ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by vedatBORSA Yazıyı Oku
    ... Hisseyi cedıt aracı kurum toplamaya başladı bence olumlu bir durum inş devamı gelir. ytd.
    inşallah dediğiniz gibidir.
    Ancak yine şirket ortaklarının yüksekten satması için suni yükseliş gibi geliyor bana.
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    inşallah dediğiniz gibidir.
    Ancak yine şirket ortaklarının yüksekten satması için suni yükseliş gibi geliyor bana.
    ......Hepsi satıldı biliyorum satış bildirilen.ytd.

4. Açığa satışlar yakında serbest bırakılacak.
    Pek çok hissede yine açığa satışlar yüzünden düşüşler olacak maalesef
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

5. 2.çeyrek bilanço tarihi ne zaman arkadaşlar?

MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Nasd** nerelere gitti, pandemi sonrası en göde sektörlerden birinin yazılım olacağı söylendi ve ilk olarak eski fiyatlarına ulaşan yazılımlar oldu. Lakin yazılımlardan da 120 bin endeksteki fiyatına uluşamayan hissemiz oldu. Blok hisse satışı ile baskı sona erdi kanımca. Borsada tüm kağıtlar ve hatta zarar eden ve etmeye devam edecek sektörler bile eski fiyatlarına ulaştı. Bugünlerde yazılımlara yeniden yöneliş olacağını düşünüyorum. YTD

7. Hisse bana göre ucuz ama yanlış bilmiyorsam patronlarda yüzde 7 hisse kaldı gerisi borsada işlem görüyor tek handikap bu bakalım süreç neler getirecek
     Alıntı Originally Posted by paterfamilias Yazıyı Oku
    Nasd** nerelere gitti, pandemi sonrası en göde sektörlerden birinin yazılım olacağı söylendi ve ilk olarak eski fiyatlarına ulaşan yazılımlar oldu. Lakin yazılımlardan da 120 bin endeksteki fiyatına uluşamayan hissemiz oldu. Blok hisse satışı ile baskı sona erdi kanımca. Borsada tüm kağıtlar ve hatta zarar eden ve etmeye devam edecek sektörler bile eski fiyatlarına ulaştı. Bugünlerde yazılımlara yeniden yöneliş olacağını düşünüyorum. YTD
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    933
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by karayel09 Yazıyı Oku
    Açığa satışlar yakında serbest bırakılacak.
    Pek çok hissede yine açığa satışlar yüzünden düşüşler olacak maalesef
    Açığa satışın sadece Bist30 hisseleri ile sınırlı olduğunu hatırlıyorum.
    Z a m a n ı S a t ı n A l a m a z s ı n !

Sayfa 163/189 İlkİlk ... 63113153161162163164165173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •