... Hisseyi cedıt aracı kurum toplamaya başladı bence olumlu bir durum inş devamı gelir. ytd.
... Hisseyi cedıt aracı kurum toplamaya başladı bence olumlu bir durum inş devamı gelir. ytd.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Açığa satışlar yakında serbest bırakılacak.
Pek çok hissede yine açığa satışlar yüzünden düşüşler olacak maalesef![]()
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
2.çeyrek bilanço tarihi ne zaman arkadaşlar?
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasd** nerelere gitti, pandemi sonrası en göde sektörlerden birinin yazılım olacağı söylendi ve ilk olarak eski fiyatlarına ulaşan yazılımlar oldu. Lakin yazılımlardan da 120 bin endeksteki fiyatına uluşamayan hissemiz oldu. Blok hisse satışı ile baskı sona erdi kanımca. Borsada tüm kağıtlar ve hatta zarar eden ve etmeye devam edecek sektörler bile eski fiyatlarına ulaştı. Bugünlerde yazılımlara yeniden yöneliş olacağını düşünüyorum. YTD
Hisse bana göre ucuz ama yanlış bilmiyorsam patronlarda yüzde 7 hisse kaldı gerisi borsada işlem görüyor tek handikap bu bakalım süreç neler getirecek SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Yer İmleri