Sosyal meyda yasaklanır mı hiç?
Kimse yapamaz bunu.
Siyasetçi ise bunu en son yapacak kişidir zaten.
Siyaseten intihar olur.
Denetim ve düzenleme olur sadece.
Panik yapmayın.![]()
Sosyal meyda yasaklanır mı hiç?
Kimse yapamaz bunu.
Siyasetçi ise bunu en son yapacak kişidir zaten.
Siyaseten intihar olur.
Denetim ve düzenleme olur sadece.
Panik yapmayın.![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
ABD'de de açığa satiş yasagi kalktı galiba. Dow yatayken sp500 ve nasdac yükselişte. Şaka gibi
Bugun 1 milyar açık olmuş
Bugun bir firma elemqni geldi.kendisi sorgusuz sualsiz ülkücü dur. Devlet bahceli ne derse dogru der. 5 sene once rte dusmaniydi simdi tam tersi.kiraz parasi almi koydeki arazisinden. 15 bin tl. O para ile birsaya girmis.telegrama uye olmus hergun aliyor satiyor,telegram gruplarindaki kagitlari.parada kazaniyor .ayen enerji aldi dun . Bugun tavan yapti. Aksam brut takasa girdi kagit. Kazanir kaybeder beni ilgilendirmez.ama adamin psikolojisi . O 15 bin tl ile ulke ekonomisi kurtardigini dusunuyor.ve turkiyeyi koseye sıkıştırmayı düşünen yabancilari alt ettigini dusunuyor.hic islem yapma devlete bagisla parayi dedim madem devletin guclenmesini istiyorsun o para ile yabancilari devlet alt etsin.olurmu oyle sey ya dedi.onun hayali aslinda o 15 bin 70 80 bin yapmaj ve ararba almak. Vatan millet sakarya hikaye kisaca badem spor bu kitle . Onlar ne golden cross bilir nede dead cross
Tekrar söylüyorum, yabancı açığa satıştan besleniyor.. açığa satarak, hisseyi düşükten alıp yukarı çekiyor.. sunni kriz yaratıyor.. algıyı da siyasetçiler yapıyor.. açığa satış çığırtkanlığı bu yüzden yaptı yabancılar..
Yabancı varken, yerliye ekmek fazla çıkmaz..
Yer İmleri