Sayfa 31/45 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
Arama sonucu : 353 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Hisse_ trade

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    VKGYO bugün tavana yapıştırdı. Teşekkür ederim hocam bu güzel tavsiyeniz için.Uzun bir süre elimde tutmayı düşünüyorum. Ayrıca cuma günü kötü süpriz olacak herhalde. Düzeltmenin kralı mı olacak hocam ?????
     Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ENDEKS_ sabahta eksi açılması bana göre normal. çünkü bugünkü ağır darbeden sonra sabah artı açılacak değil. açılmış olsada bu çakmak için gel, gel olur.. benim tahminim yarın aldığı yaralardan kurtulmak çin günü dengeyi sağlamakla geçirir, cuma günü bir sürpriz yapabilir çünkü bu hala bir düzeltme..
    SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    VKGYO bugün tavana yapıştırdı. Teşekkür ederim hocam bu güzel tavsiyeniz için.Uzun bir süre elimde tutmayı düşünüyorum. Ayrıca cuma günü kötü süpriz olacak herhalde. Düzeltmenin kralı mı olacak hocam ?????

SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yok ben tavsiye vermedimki.. herzamanki gibi yükselebileceğini düşündüğüm bir kağıt dedim o kadar.. tutacağım falan diye o kadar önyargılı olma 3.02 direnci var.. tabii ardından çekeceği hareketler... düzeltmenin kralı derken? endeksmi? laf olsun diye yazıyorum işte.. ne hali varsa görsün
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by soner3535 Yazıyı Oku
    hocam sen yaz aman bizi mahrum bırakma degerli aydınlatıcı yazılarından.
    hocam elin sıcakken birde soda ile ilgili bir yorum varsa inceleme yaparsan sevinirim..
    bana göre eli yüzü düzgün her kağıdın yükselme ihtimali var. yazsam ne olacak önemli olan doğru yerden almak. bunuda oyuncu dikkatlice takip ederek tesbit edecek. ama işte bunada...
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    ENDEKS_ haftalardır yuvarlak olarak geçilmesi gereken dirençler diye verdikleri dirençler somut olarak 117.415____ 118.570
    şimdi reklamlar... nereye kadar yükselmiş bugün endeks? 117.357 biz ne yazmışız kafa direnci? 117.415.. yokyaa laf olsun işte. önemli olan kağıtların hareketleri.. hisseci için önemli olan hisse hareketleri

OSTIM_ zevkine yan kağıtlara bi bakayım dedim karşıma ilk bu çıktı.. 107 milyon işlem hacmi var.. demekki kağıda ilgi büyük. kağıdın yön yukarı burda sorun yok. 1_ böyle kriz dönemlerinde böyle yan kağıtları alıp bu kadar parayı basarak gece nasıl uyuyorlarsa... 2. ilk etapta alıcıları silkelememi yaparlar, yoksa direkmi basıp giderler? bence basıp giderler. ama ben olsam ilk etapta yarım portföy alıp. yarısını düşüşlerde cephane olarak kullanırdım.. mesela yani

6. Hocam dogru yerden aldımda dogru yerden nasıl satarım onu bilmiyorum.burdada iş size düşüyor.destek direnç pek anlamam hocam .bu işde dümen siZde😀

Alıntı Originally Posted by soner3535 Yazıyı Oku
    Hocam dogru yerden aldımda dogru yerden nasıl satarım onu bilmiyorum.burdada iş size düşüyor.destek direnç pek anlamam hocam .bu işde dümen siZde��
    bak bunu doğru bildin. şeytan destek ve direncin altında yatıyor çünkü. geriye bir şey kalmıyorki..

8. Hocam bunlar bekledigim hareketler degil😀😀daha aydınlatıcı bir açıklama olursa iy olur.yoksa gözlüklerimi taktınız mevzu derinmi😁😁

Sayfa 31/45 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •