Washington post
@washingtonpost
·
4d
California birçok işletme için yeniden açmayı geri aldı ve Pennsylvania, koronavirüs vakaları arttıkça maskeleri zorunlu kılıyor
Washington post
@washingtonpost
·
4d
California birçok işletme için yeniden açmayı geri aldı ve Pennsylvania, koronavirüs vakaları arttıkça maskeleri zorunlu kılıyor
Cidden anlamıyorum açığa satışa karşı olanlara. Git hissede takıl bu sayfada işin ne? Kıdemli üye falan bir de... bir de ayrıştırmış longcu şortçu diye. Uzaya gidelim hep beraber. Msci lig düşürecek diyorsun o yüzden açığa satış mecbur açtılar; anlamıyor. 10 senedir forumda hala aynı algı.
DOW da 9 günlük ve 20 günlük EMA yı eşitlediler( 25.725 ) .Kapanışı da üstünde yaptılar. İyi görüntüyü bozmadılar.
ytd
Açığa satış yasağının kalkmasıyla beraber yabancı girişi hızlandı dolarda da hemen etkisini göstermeye başladı. Dolarda geri çekilmeler yabancılar gelmeye devam ettikçe olacaktır. Ülke ekonomisi için açığa satışın olması gerekiyordu.
Konu açığa satışın gelmesi - gelmemesi de değil. Her yerde varsa bizde de açığa satışın olması normal. Tartışmaya bile gerek yok. Konu sürekli olarak biri sopa gösterince karar almamız. Borsayı tepedeyken pat diye açığa satışı serbest bırakmamız. Gündemi 2-3 farklı konu ile tüm gün germemiz ve satışa ortam hazırlamamız.
Adamlara vur geç dememiz sıkıntı olan. Onlar da vuruyor zaten. Hakkını da veriyorlar.
Tüm kağıtlarda serbest olunca borsaya gelen 250.000 yatırımcıyı denızde boğacaklar. Finans merkezi olacaz inşallah....
Thy ye sağlam bastılar bugün çünkü thy de maldalar uçurmak için iyi dökmeleri gerekiyor ne kadar sürede dökerler bilmiyorum ama döktükten sonra herkes arkasından bakıp kalacak gibi geliyor bana. Tavan taban da yüzde 20 ye çıkarsa para kazanmak iyice zorlaşır. Viopa hiç bulaşmamak lazım o zaman.
Yer İmleri