Sayfa 426/911 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon
Arama sonucu : 7287 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Hisse 17.85 tavan olduğu günden bugüne geri geri kayıyor.Bu gün 16.09 kapanışı ile 15.50 Lere kapı araladı gibi..
    Umarim, yarın 17.00 Lere yukarı dönüş olur ve biz ortaklar da seviniriz....Forum Sayfasıni, Siyasi Gelişmeleri ve Hisse fiyatı'ni İzlemeye devam edelim..

En kötü ihtimalle 15.00-15.15 seviyelerini görüp yukarı çıkacaktır diye düşünüyorum, biraz bekletecek olabilir ama yönünü yukarı görüyorum.

YTD.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Ahlatçı menkul e 94 milyon lot mal gelmiş. Bu konuda bir fikri olan var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by Mashrapa Yazıyı Oku
    Ahlatçı menkul e 94 milyon lot mal gelmiş. Bu konuda bir fikri olan var mı?
    Takasta ahlatçı adına o kadar lot yok. Ekran görüntüsü atarmısınız, neyin nesiymiş merak ettim

5. Düşüş tamamen , sosyal medyanın kaldırılacağı yönündeki tartışmalar yüzünden. Biraz daha ılımlı mesaj gelirse tepkisini gösterebilir

6. Düşüşün sosyal medya ile o kadar ilişkisi olduğunu düşünmüyorum...Twitter,Facebook, YouTube ...vb.sosyal medyanın olmadığı bir ülke...Düzenleme gelebilir özellikle kişilik haklarına ilişkin ancak kapatılma mümkün görünmüyor gibi...Tcellde bence olan olay, ort. oldukça aşağıda kalan hisseyi haberle yukarı götürüp yapılan bir kar satışı...50 günlük ortalama 14.75 lerde olan bir hisseyi 17.85 tavanda verip aşağıda yerine koyan birine sadece stratejisi tutan yatırımcı denir...Burası Tcell oyun bitmedi daha...

Ytd...
     Alıntı Originally Posted by Melesav Yazıyı Oku
    Düşüş tamamen , sosyal medyanın kaldırılacağı yönündeki tartışmalar yüzünden. Biraz daha ılımlı mesaj gelirse tepkisini gösterebilir
    Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by metamorfoz100 Yazıyı Oku
    Düşüşün sosyal medya ile o kadar ilişkisi olduğunu düşünmüyorum...Twitter,Facebook, YouTube ...vb.sosyal medyanın olmadığı bir ülke...Düzenleme gelebilir özellikle kişilik haklarına ilişkin ancak kapatılma mümkün görünmüyor gibi...Tcellde bence olan olay, ort. oldukça aşağıda kalan hisseyi haberle yukarı götürüp yapılan bir kar satışı...50 günlük ortalama 14.75 lerde olan bir hisseyi 17.85 tavanda verip aşağıda yerine koyan birine sadece stratejisi tutan yatırımcı denir...Burası Tcell oyun bitmedi daha...

Ytd...

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çıkışın daha tamamlanmadığı ve olası kar satışlarında haklısınız. Ama turkcell in ekmek kapısı sosyal medya. Böyle olumsuz haberlere kayıtsız kalamaz. İlla ki olumsuz tepki verir

8. Ülkenin En karlı en stratejik şirketi. Abone sayısı ve cirodaki artışlara rağmen dolar bazında halka arz fiyatının 1/5 fiyatta.
    Olumlu onca habere rağmen yerinde sayıyor da Sosyal medya vs haberleri mi dusurecek.
    Olay tamamen yabancı portföy yöneticilerinin oyunu.

Sayfa 426/911 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •