Sayfa 397/1001 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

1. Sn Reha Gaya, tez yetis. Bu topige acilen deneyimli psikolog bul getir. Dolara mudahele edemedik diye bazi biyikli biyiksiz insanlar gaibten sesler alip veriyorlarmis. Sen konuya bir parmak basiversen derim.

Alıntı Originally Posted by hayalım Yazıyı Oku
    Sn Reha Gaya, tez yetis. Bu topige acilen deneyimli psikolog bul getir. Dolara mudahele edemedik diye bazi biyikli biyiksiz insanlar gaibten sesler alip veriyorlarmis. Sen konuya bir parmak basiversen derim.
    Bu iki delinin ilâcı, ben de yok malesef.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3. Sosyal medya platformu Facebook'ta Ankara Hasanoğlan Köy Enstitüsü adlı profilin paylaştığı Atatürk videolarına yorum yapan jandarma astsubay Rafi Ceran'ın, Atatürk için 'İngiliz ajanı' demesi tepki topladı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...opladi-1748995

Bak adam biliyor, cozmus isi..(!)

Hüseyin Günay
    @huseyingunayDC
    ·
    1h
    ABD’nin Alabama eyaletinde gençler Corona virüsü bulaştırma partileri yapıyor.

Partiye hem virüs taşıyan hem de sağlıklı kişiler katılıyor. Partiden sonra virüse ilk yakalanan kişiye para ödülü veriliyor.

Eyalet yetkilileri bu partileri doğruladı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sosyal medya platformu Facebook'ta Ankara Hasanoğlan Köy Enstitüsü adlı profilin paylaştığı Atatürk videolarına yorum yapan jandarma astsubay Rafi Ceran'ın, Atatürk için 'İngiliz ajanı' demesi tepki topladı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...opladi-1748995

Bak adam biliyor, cozmus isi..(!)
    Adamın silah arkadaşlarının işi zor. Adam daha dostla düşmanı ayıramıyor.

Bu arada bu tür haberlere mesafeli yaklaşırım. Facebooktaki profil gerçekten bu adama ait mi ancak savcılık araştırması sonrasında öğrenebiliriz.

O egeli ben değilim

Notkon
    @notkoncom
    ·
    Jun 29
    Eski IMF Başkanı Başkanı Lagarde'ın internet üzerinden katıldığı bir zirvede arkasındaki kütüphanede Adnan Oktar'a ait bir kitap göründü.

Kütüphanede bulunan kitabın, Oktar'ın ‘Yaratılış Atlası’ adlı kitabının Fransızca baskısı (L'atlas de la Création) olduğu anlaşıldı.
    Image

O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Insanda biraz omurga olmali.
    Almanlarin bir tabiri var: "Adamin postu o kadar kalin ki, omurgaya ihtiyaci yok".

Sayfa 397/1001 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •