Momentum olusuyor..bilanco yaklastikca hareket hizlanabilir..Kisa vadeli hareketli ortalamalarin uzerine cikti ve tabanlar yukseliyor..470 uzerine atarsa tekrar 5xx gundeme gelecektir..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Üfe tüfe nin altında kalmaya devam ediyor üreticiler için olumlu özellikle 2 defa zam yapanlar için.
Kartn kısa çalışma ödeneği almış olamaz değil mi işleri durmadığı için talep etmemiştir , şirketi arıyacam sorcam da o tavırlardan yakın zamanda yeni doz almak limitimi aşar))
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin gibi duyarli 5-10 yatirimci daha olsa, patronlar bu kadar kolay at oynatamaz sn sertol..zaten esas sorun patronlara her turlu imtiyazi ve alavere, dalavere yolunu acan denetleyici, kural koyucu SPK ‘nin isini duzgun yapmamasi ve kucuk yatirimcinin yaninda olmamasi..birakin kucuk sirketleri buyuklerde bile seffaf bilgilendirme yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Estağfurullah inşallah emeklerimiz boşa gitmez de Hep beraber başta Patron olmak üzere tabii, iyi paralar kazanırız..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakınız geçen yıl genel kurul tutanakları ile SPK dilekçe verdim.
Cevap o düşünceler kişinin şahsi düşünceleriymiş.Manipilasyona girmezmiş.
Yazılı ve imzalı bende cevap.
YTD.
Arkadaşım demiş bana şirkete bildirin diye.
Bu oyunun tek bir açılımı kaldı ortaklıktan çıkarma ,kafamdaki bu.
2010 larda 2008 lerde 3 milyon kar gelirken hisse fk ve defter değerleri nerelerdeydi bilen bilir.
Hareket 120 den 210 na gitti sonra genel kuruldan sonra çakıldı ve tekrar yukarıda 280 lere geldi.
Sonuç.Hisseye anormal baskı var.
Bazıları diyor ya ucuz değil diye bunada katılmıyorum.
Geçmişe göre ucuz.YTD
Otokar,bfren sağlam defter değeri yüksekler
ekiz ve rtlab denenler ne üretirki uçar.YTD.
Teknosa defter değeri eksi uçurdular.YTD dandik benim gözümde.
Kent ne demişti buradaki arkadaşlar 150-180 arası alıp 300 vermiştim.Şimdi 600 lerde.
Çimbeton 60 hedefimdi 90 ları geçti.
Giden gidiyor.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Geçen gün özelden bir arkadaşa aynı şeyi yazmıştım acaba ortaklıktan çıkma niyeti mi var.. Umarım yoktur bildiğim kadarıyla %95 e ulaşması lazım lotları çok zor değil herhalde Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri