Sayfa 25/263 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 2097 madde; 193 - 200 arası.

Konu: ARSAN - Arsan Tekstil

1. Son iki gün de yukarıdaki genel takaslara ilave edilirse yabancıların son 1 aydaki alışı yaklaşık 1 milyon oldu.

2. Günlükte kabaca 5.33 civarı yalandan bir direnci mevcut ...Oranın üstünde uzun bir çubuk beklerim....Ayrıca aylık grafikte çok iyi ...Bu hafta citi 167 bin lot ....doçe 71 bin lot artı gözüküyor...Zaten mal toplu dışarda çok bi mal olduğunu düşünmüyorum....Takasa çok bakmam normalde benim için önemli olan tekniktir...Sadece burda yabancı olması garibime gitti ...Gerçek yabancımı bu bilmiyorum ama çokta önemli değil aslında ...Dediğim gibi önemli olan teknik güzel...Haziran ayı boyunca kağıdı soğutmuşlar artık vakti gelmiş gibi gaza basacaklar....Tabiki öngörümüz tutmayabilir...5 günlük ortalaması 5.04 altı stop diyelim de gaz veriyormuş gibi olmayalım...

3. Slm, Arsan için 2-3 hafta içinde bir anlaşma bildirimi bekleniyor deniyor. Bilgisi olan varmı arkadaşlar???

4. 5.53 Hay maaşallah :whistling::whistling::whistling: .................Geldiğimiz yere bereket gelir...Cuma gelmiştim...

5. Arkadaşlar benim programda arsan 2002 yılında 7.38 civarı bir yer görmüş şeklinde gözüküyor....Daha önce burda sanırm okudum 5.40 küsür tarihi zirvesi gibi birşey yazmışlar..Bu bilgi yanlış sanırım

6.  Alıntı Originally Posted by sontrader Yazıyı Oku
    Arkadaşlar benim programda arsan 2002 yılında 7.38 civarı bir yer görmüş şeklinde gözüküyor....Daha önce burda sanırm okudum 5.40 küsür tarihi zirvesi gibi birşey yazmışlar..Bu bilgi yanlış sanırım
    ben sormuştum bir arkadaş 5,62 tarihi zirvesi demişti. bir başka arkadaş teyit ederse seviniriz

7.  Alıntı Originally Posted by ssk Yazıyı Oku
    ben sormuştum bir arkadaş 5,62 tarihi zirvesi demişti. bir başka arkadaş teyit ederse seviniriz
    7.38 civarı bir rakam tarihi zirvesi tl bazlı....2002 yılında görmüş

Sayfa 25/263 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •