haydi Vehbi Amca
haydi Vehbi Amca
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
çoktan seçmeli kıymetli ve kıyametli** ( **yani doğuş yaşayış ölüş üçlüsü sonrası kıyam merhalesinden geçecek olan varlık türü ) değerli aziz dostum el-cisim el cefirun kaddesallahu- sirrahu jmk99 bey hazretleri ;
efendim bendeniz genel geçer piyasa tabirleri ile grafiklerdeki oluşumlara ( görüşümler ) anlam tanımlaması eylemiyorum... Yani ikili tepe ikili dip , şu bu o falan bunları geçiniz efendi... önemli olan risk aldığında ne kadar yüklenebileceğini ( hem zarar hem minimum kar ) bilmek ve uygulamak ...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
yaşam seviyor sevmiyor , seviyor sevmiyor diye yapraklarından umutlandıran bir masum çiçek gibi günden geceye , geceden güne ruhumuza vuran ışık demeti olsa idi , üçüncü bir yol aramaz idik . işte budur sözlerim ...
Rahmi Koç ve diğer grup şirketlerinin gn müdürlerini odasına çağırmış bir gün. Yaptıkları yanlış bir işe kızmış Vehbi bey. Odadaki herkes suskun, önüne bakıyor, bağırıp çağıracak mı acaba diye tedirgin.
Vehbi Koç masasının çekmecesinden bi tane elbise fırçası çıkarmış ve sırayla oğlu Rahmi de dahil tüm gn müdürlerin ceket yakalarını firçalamış onunla. Çıkabilirsiniz demiş.
Dışarda bekleyenler sormuşlar ne oldu?
Bizi fırçaladı demişler.
Gerçek bir olaydır.
Yer İmleri