Sayfa 987/1230 İlkİlk ... 48788793797798598698798898999710371087 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Bu şirket halka arz olacak diyorlar.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

3.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Çukurova batısından sonra hiç hisseye değil birikime bulaşmadım geleni harcadım. 45 yaşında yeniden borsaya başlamaya karar verdiğimde . önce ali perşembenin kitaplarıyla başlayarak ne bulursam okudum. Sonra 5 6 ay hanimla konuşup maasin %10una dolar alıp sermaye yaptim bu arada hayali portfoyler yaptim. Ve 3 yil once ilk hisselerimi aldim hala duruyorlar. Ardindan yilin ilk 3 ayi vergi dilimine girmeden biraz biriktirip hisse biriktirerek ki aylik 1000 lirayı geçmez bir portföyüm var. Bunların artık 3 te 2 si temettü verenler 3 te biri sermayesi düşük ama kar eden tabiri caizse çok beklentili olduğum hisseler. Bunları zaten u.v temettü yatırımcılıgi bölümünde her ay yayınlıyorum. Inanmazsiniz 26 yilda ilkkez 0 araba aldim. Herkese en buyuk tavsiyem hindistanda 6 aydan uzun zaman gecirin. Sadece gidin.

Kusura bakmayin cauti bey yerinizi işgal ettim selamlar saygılar.
    Çok güzel anlatmışsınız. Bizde tecrübelerinizden birşeyler kazandık

1 amacım siyaset yapmak kesinlikle degil
    2 tamamen tecrübelerime göre yazıyorum
    3 amacım 3 4 yıllık bir projeksiyon ortaya koyulması.

1994 2001 2008 hepsinde borsa çok yukarılara çekildi şimdide benim düşüncem 150 160 aralığına çekilebilir. Pandemiden önce tvlerde bu rakamlar söyleniyordu.pandemide malda yakalandılar V çıkışından belli.

Sonra hep siyasi birşeyler oldu. Ordan hep aşağılara verildi.

Şimdide birinci etapyayiz gibi geliyor sonra bir finansal kiriz diller
    2 yıl içinde bir secim, sistemin degismesi. Guvenin saglanmasi ve yeniden zirveye yöneliş

Benimki sadece bir fikir.

Ayrıca eğer soylenildigi gibi yeni hesaplarla küçük yatırımcı bu paraları kazanıyorsa kesin para konuta yada arabaya yada cep telefonuna gider yani borsada uv olarak kalmaz biz vurkacciyiz bu sıcak para Ne zaman doyuma ulaşır onuda kendimizden anlarız ne kadar kazanırsak korkmaya başlarız.

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Ayrıca eğer soylenildigi gibi yeni hesaplarla küçük yatırımcı bu paraları kazanıyorsa kesin para konuta yada arabaya yada cep telefonuna gider yani borsada uv olarak kalmaz biz vurkacciyiz bu sıcak para Ne zaman doyuma ulaşır onuda kendimizden anlarız ne kadar kazanırsak korkmaya başlarız.
    evet bir yığın küçük hisse yukarıda, lakin bunları kaktırabilmeleri lazım ki para ceplerine girsin. eğer ki elinizdeki hisse düşer diye içinize bir korku girmişse, zaten satmak gerekir. yoksa ömürden götürür.

Yıllarca yatırımcısını kanser etmiş görece büyük şirketlerden oluşan XKANSER endeksi ve enerji şirketlerinde ciddi hareketlilik var.

Nedenini bilen var mı ?

Örn: Karsn zoren akenr ekgyo skbnk ....

Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Sn. nilkiz'in yukarıda bahsettiği 160-170 bin endeksin öncü göstergeleri olabilir.

Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Yıllarca yatırımcısını kanser etmiş görece büyük şirketlerden oluşan XKANSER endeksi ve enerji şirketlerinde ciddi hareketlilik var.

Nedenini bilen var mı ?

Örn: Karsn zoren akenr ekgyo skbnk ....

Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 987/1230 İlkİlk ... 48788793797798598698798898999710371087 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •