is yatirim tahtanin icine etmese bari
is yatirim tahtanin icine etmese bari
Farzı misal yarın beklediğimiz gibi imar komisyonu raporu doğrultusunda meclis onayladı ve ibb ye aşkı onayı için yolladı burada geçecek süre ağustos ayı tatil olacak mi olmayacak mı ile beraber ve akabinde askıya çıkmasıyla malum aski 1 ay süreyle ilana çıkıyor kabaca en iyimser tahmin eylül gibi bu işin sonuca ulaşması muhtemelen o zaman dilimine kadar beklemektense satmayı ve başka yerlerde pozisyon açıp kâr yazmayı denemek isteyecek bir grup zümre illaki çıkacaktır diye tahmin ediyorum. Bizim tahtacı da bunu 2 sekil de kullanabilir ya eyvallah der ve onların çıkışı için bir düzeltme yapar dökülmeleri için bekler. Yada kısa zaman içinde satanı alanı umursamaz ve yoluna devam eder sonuç olarak yillarin imar beklentisi. Benim görebildiğim 2 ayrı senaryo mevcut. Herkes kendi riskini pozisyonunu kendi yönetsin ben dahil kimseye kulak vermeyin yok twitci yok forumcu bu saatten sonra fazla da takılmayın. Herkes kendi doğrusunu yapsın. Bol kazançlar sağlıklı neşeli günler dilerim.
90 civarı dolar bazında kurtarıyorum. Şimdiden ne satması...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tahtada bugun resmen yabanci kurumlar cirit atiyor...artik kapali gişe olna vakti geldi
Kent gıda Tüpraş’ın borsa değerini yakalamış!!!!
Herkes ucuz hikayesi olan hisse arıyor borsa da...
Kartal’da imar sürecinde 70 dönüm tarla kulağa nasıl geliyor???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tavan kapatırSA, sonrasını yarın düşünürüz!![]()
Yer İmleri