Originally Posted by
BJK Coccinella
Herkesin aklı kendine !!! Burda Sacrosanct hoca birşeyler istemiş, bazı kriterler şart koşmuş biz de bunu bir şablona oturtup liste çıkarmaya çalışıyoruz. Aklımızdan çıkartmıyoruz bu listeyi... Datalar ne diyorsa o... Formüller ne diyorsa o... Neymiş efendim listeden alınacak hisse yokmuşmuş... Kardeşim o liste istenen özelliklere uyan 26/05/2017 tarihli liste. Sizin istediğiniz ne? Her gün size lokum gibi hisse sunsun... Yok öyle köfte... Çalışacaksın, uğraşacaksın, sabırlı olacaksın, her gün tarayacaksın, zamanı geldiğinde paşa gönlün isterse de alacaksın... Masasını, sandalyesini, sehpasını bimem ama eleştirmeyi bırakıp birşeyler üretmek gerek, en azından üretmeye çalışanların gönlünü de kırmadan...
Sn.BJK Coccinella öncelikle yaptığınız çalışmalar için ellerinize/emeğinize sağlık,
Forum üyelerinin eleştirisi sizin tablolar için değil, benim anladığım kadarıyla mevcut hisseler için, borsada hisse seçerken herkesin farklı bir yoğurt yiyişi var, bunu yaparken bir çok etken var (yaş, tecrübe, beklenti, mevcut sermaye gibi gibi )
Yani sizin çalışmanız istek üzerine belirli teknik veriler baz alınarak hazırlanmış ama herkesin beklentisini karşılayacak diye bir durum yok, ben kendi adıma sizin diğer tabloları hergün takip etmeye çalışıyorum, sonuçta borsa bilgisi sınırlı olan birisi olarak mümkün olan tüm paylaşımları takip edip anlamaya/anlamlandırmaya çalışıyorum.
Tekrar emekleriniz için teşekkürler.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri