Sayfa 321/999 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Viop - XXI

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    2000 yılında 100 binlerce yavru yatırımcı borsaya tövbe etti..o zaman da sabah seansa gelenler o piti piti ile hisse seçer, gün sonu hissesi %3-5 artan, hissem tavan olmadı diye üzülürdü. o zamanlar da yabancı deli gibi satar, ama borsa çıkmaya devam ederdi.

.com krizi dedik o zaman ki çöküşe...nasd** aynen o zaman ki gibi çılgın yükselişler yapıyor...o zamanın yavru yatırımcıları belki dönmedi ama, onların çocukları şu an babaları gibi son model spor araba hayali kurarak daldan dala konuyor...sonuç büyük ihtimal aynı olacak.

Bu nedenle, sosyal medyadaki furyaya uyup burada da ballandırarak şunu aldım, %5-10 aldım diye reklam yapıldığını görüyorum...bırakın bu işleri, kazanıyorsanız kendinize saklayın...belki tecrübeliler kaçmayı becerir..ama yeni giriş yapan yavvrular telef olur...yazıktır, günahtır...90 bin altında ağlayanlar, ya da ortada olmayanlar bu seviyelerde hava atmayı bıraksın bence.
    Bu dediğinizi hergün, burada yok dünyanın en iyi borsasına sahip olduğumuz için, yok efendim dışarıda insanlar boşuna çalışıyorlar biz çok şanslıyız böyle bir işe sahip olduğumuz için diye diye milleti gazlayan biri var ya ... ona söylemek lazım.

2. Yabancıyı salak olarak görmemek lazım. Bir hissede yabancı topluyor diye biri yüklü girdi şimdi geri satmaya uğraşıyor.
    Ortada dönen hisseden fazla girmemesi lazımdı.

Herifler uzun vadeli hisseler yükseltmeden topluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çok ucuz ama bence birleşme işlemi selamet ile bitmeden sakat, hisse güçlü tepki vermiyor. Bir de A, B, Kurucu hisseleri fezaya çıkmış. Bilmediğimiz şeyler olabilir.
    ucuz etin yahnisi olmuyor. ucuzsa vardır bir hikmeti derim bulaşmam.

bankalar ucuz diye alanlar aylardır bekliyor.

nerde hareket orda bereket.

4.  Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Altinda fena carpildim. Ne varsa endekste var
    Geçmiş olsun.
    Altın ve dolar şortlarından uzak dururum.
    Bunların pozu tek yönlüdür.
    Bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    reklamın iyisi kötüsü olmaz...belki de bir sürü insanın aklına banka almayı da sen soktun...her gün ah vah ediyorsun, bari yazma..totem yap..belki yükselir

Bu arada banka hissesi hiç almadım, almayı da düşünmedim...bu iktidar sürdükçe bankalar üvey evlat muamelesi görür..kaldı ki, zaten negatif faiz dünyasında, tüm dünyada salt bankacılık yapan bankalar (yatırım bankacılığı hariç), ölüm trendinde.
    borsa tarihinde görülmemişi gördük. kim bilebilirdi ki garan ak böyle olacak. endeks 86-90 bin bölgesinde her kağıt düşerken endeksi garan tek başına tutmaya çalışıyordu.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun.
    Altın ve dolar şortlarından uzak dururum.
    Bunların pozu tek yönlüdür.
    Bence.
    Haklisiniz. Trend yonundeki sinyallere odaklanmaliyim bu enstrumanlarda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Ahlatcı Yatırım Tarafından Hazırlanan Analiz:
    "Garanti Bankası 1Ç20’de piyasa beklentisinin altında kalarak 1.6
    milyar TL net kar açıkladı. Net karın beklentilerin altında kalmasında
    yüksek gelen karşılık giderlerinin etkili olduğunu görüyoruz. Bankanın
    Kovid-19 nedeniyle ekonomideki ani duruşa bağlı olarak tüm kredi
    sınıfları için karşılıklarını agresif bir biçimde arttırdığı
    görülüyor. Bankanın öz kaynak karlılığı son çeyreğe göre 270 baz puan
    artarak %12 olarak gerçekleşirken bu rakam yıllık bazda ise 250 baz
    puan azaldı. TL krediler çeyreksel bazda %4.5 artış gösterirken, YP
    krediler dolar bazında %1 artış gösterdi. TL kredi mevduat rasyosu
    %137 seviyesinde yatay kalırken toplam kredi mevduat rasyosu çeyreksel
    bazda 1 puan artış göstererek %95 oldu.
    Teknik olarak incelediğimizde geçtiğimiz hafta 8,64 TL direncini
    test eden ancak bu direnci kıramayan hissenin Fibo %23,60 düzeltme
    seviyesine denk gelen 8,15 TL’ye geri çekildiği görülüyor. Hissenin bu
    seviyesinde tutunması durumunda 8,36 TL’deki ilk dirence doğru tepki
    alımaları görülebilir. Satış baskısının artması ve geri çekilmenin
    sürmesi halinde ise 8,10 ve 7,85 TL destek seviyelerini takip edeceğiz.

Destekler: 8,10 / 7,85 / 7,50
    Dirençler: 8,36 / 8,64 / 9,01 "
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    2000 yılında 100 binlerce yavru yatırımcı borsaya tövbe etti..o zaman da sabah seansa gelenler o piti piti ile hisse seçer, gün sonu hissesi %3-5 artan, hissem tavan olmadı diye üzülürdü. o zamanlar da yabancı deli gibi satar, ama borsa çıkmaya devam ederdi.

.com krizi dedik o zaman ki çöküşe...nasd** aynen o zaman ki gibi çılgın yükselişler yapıyor...o zamanın yavru yatırımcıları belki dönmedi ama, onların çocukları şu an babaları gibi son model spor araba hayali kurarak daldan dala konuyor...sonuç büyük ihtimal aynı olacak.

Bu nedenle, sosyal medyadaki furyaya uyup burada da ballandırarak şunu aldım, %5-10 aldım diye reklam yapıldığını görüyorum...bırakın bu işleri, kazanıyorsanız kendinize saklayın...belki tecrübeliler kaçmayı becerir..ama yeni giriş yapan yavvrular telef olur...yazıktır, günahtır...90 bin altında ağlayanlar, ya da ortada olmayanlar bu seviyelerde hava atmayı bıraksın bence.
    [emoji106][emoji106][emoji106]
    82-84 bin arası endekste hisse alanlara deli gözüyle bakılıyor idi daha 3-4 ay önce. Her hisse sayfası da ağlama duvarı idi.
    Toplumda gerçekten hafıza sorunu var.

Sayfa 321/999 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •