Sayfa 39/377 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 3015 madde; 305 - 312 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emrahefe6635 Yazıyı Oku
    Yaw siz haber istediniz haberi attım teknik bu hissenet çok yapıldı şu anda sadece haber ver bazı spekülasyon olması lazım illaki bu hisseyi 1.5 den alan kazanacak 1.68 den ama maliyetler yüksek siz anlamıyorsunuz maliyetler çoğu kişide 2 üzerinde

SM-J500FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben analizimi 1,48-1,50 arası yaptım zaten.. ikili dip yapmış hisse.. bizde onu söyledik.. 2 tl üzerinde ki maliyetli arkadaş 1,48 de maliyet düşürebilirdi eğer onuda yapmadıysa mecbur 2Ç bilançoyu bekleyecek yada stop olup vedalaşaçak.. Eski yatırımcıların gelecek gelecek yeni yatırımcılara kızması bu işi çözmez ki .

2. Ve bu şirket anonim şirket ve önemli kolu Say kurumsal dogru o faaliyetini durdurdu sonra tekrar normale döndü ben kimsenin avukatlığını yapıyorum sanmayın

3.  Alıntı Originally Posted by emrahefe6635 Yazıyı Oku
    Burda hakaret değil anlamadığınız nokta kimse hakaret etmiyor ben haberleri herşeyi takip eden biri olarak yaptığınız yanlışta ısrar etmenizi anlamadım o arkadaşa kızıyorsunuz sizde aynısını yapıyorsunuz

o arkadaş hakaret etmeden haberi yapıştırsa teşekkür ederdim, ama daha evvelde yalanlar attığı için şüpheçi davrandım.. adam analiz yaptığım gün şirket faaliyetleri durmuş dedi..ve hep şirketi kötülediği için pek samimi bulmuyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by emrahefe6635 Yazıyı Oku
    Ve bu şirket anonim şirket ve önemli kolu Say kurumsal dogru o faaliyetini durdurdu sonra tekrar normale döndü ben kimsenin avukatlığını yapıyorum sanmayın

evet biliyorum o arkadaş öyle demedi, Say kimlik ve kısa süreli haberi, bu şirket olarak söyledi.. ayrıca bakın bu hisse 5 tl lerden bu fiyatlara gelmiş, zaten en büyük sıkıntısı yönetim sorunları idi.. ve bunların çoğu düzeldi.. 30 mayısta alman şirketin genel kurulu var.. eğer sorunlar çözülüyorsa bu şirket iyiye gidiyor demektir. bir insan sürekli birşeyleri kötüleyerek nereye varmak istiyor benim aklım almıyor..

5. Endeksin tüm zamanların rekorunu kırmasına rağmen halen tarihsel dip seviyede bulunan ikinci bir hisse var mıdır borsada bilmiyorum.

6. hareketlilik var sanki

7. bu çok nazlı sanırsın sasa dan çok lotu var

8. Hacmin artması iyi bence. Bugün 4 milyon adedi geçecek sanki. Sabırla izlemek gerekir diye düşünüyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 39/377 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •