Sayfa 835/1001 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. Bugün biraz alım yapalım bakalım kardan zararı telafi edilim

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Hocam ben temettü getirileri ile enflasyonun çok sınırlı yenilebileceğine , hisse seçimi vs . gibi ciddi subjektif kriterler gerektiğini düşünüyorum. Yani olası bir kişisel hata, tüm yatırımı mahvedebilir. Ancak fon yatırımında , performansı iyi olan fonu seçip, bu işi başkalarına taşere etmek daha mantıklı geliyor bana.
    Cevap için teşekkür ederim. X yılında y lira ile emekliliğe adım attınız. Bundan sonra kendinize aylık maaş miktarı belirleyip ona göre her ay belli miktarda fonu nakite cevirip yolunuza devam mı edeceksiniz (artik tasarufu birakip)

3.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Emmi dediydi totoyu kollayın...
    Yaşlıyız diye bir tarafınıza takmıyorsunuz.
    Emminin ruhu genç.
    Dedim ki benimkini kim napsın? Bembeyaz olmuş. Ama demek her şeklin alıcısı var

4. Oph fena düşmüş -3.22

5.  Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Cevap için teşekkür ederim. X yılında y lira ile emekliliğe adım attınız. Bundan sonra kendinize aylık maaş miktarı belirleyip ona göre her ay belli miktarda fonu nakite cevirip yolunuza devam mı edeceksiniz (artik tasarufu birakip)
    Hocam ben 43 yaşındayım. Yaklaşık 7 yıl daha biriktirdikten sonra 50 yaşında aylık getirinin %50'sini çekerek yaşamımı idame ettirebilmek, hobilerimle uğraşabilmek gibi bir hayalim var. Ama kısmet tabi..

6. Mrb, yeni üyeyim, yaklaşık 6 aydır kendi çabamla fon yatrımı yapıyorum, sessiz bir şekilde de sizi takip ediyorum(yetersiz tecrübeden dolayı), fon yatırımım forum sayesin şekillendi ve tatmin edici karlar yaptım, öncelikle teşekkür ederim forum ahalisine

Temmuz ayın için, blanço dönemi hisse fonlarından çıkılmalımı sizce, çıkılırsada bu ay için ppf dışında bir öneriniz varmıdır?

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tesadüf degil şikayet geliyor yönetime bildir geldikçe biz buradayız ..
    O zaman webster arkadaşımıza gıcık olan sürekli şikayet edecekse bununda pek dikkate almamak gerekir. Takip ettiğim sevdiğim bir forum burası. Şahsen yorum beklediğim kişilerin basit sebeplerle uzaklaştırılmasını küstürulmesini istemem

8.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    kat'iyyen affetmez. çünkü geçen yılki tcd öldü, sadece adı kaldı. giderken de
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın,
    düğün olur bayram gelir, dostlar deni hatırlasın dedi. tcd'yi bu kapsamda hatırlamak lazım. ben tcd'yi hep hatırlıyorum, asla almıyorum. güzel bir dönemdi, geldi geçti bitti
    Kesinlikle Hayrani Hocam, 15 Ocak 2020 almış olduğum TCD’yi ancak 8 Temmuz’da satarak az bir karla ayrıldım. Bir daha almak mı? Tövbeeeeeee

Sayfa 835/1001 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •