Artan

18,15 10 18:10
12,98 10 18:10
92,45 9.99 18:10
78,15 9.99 18:10
21,24 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,15 -10 18:10
57,15 -10 18:10
171,40 -9.98 18:10
5,51 -9.97 18:10
56,50 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.919.038.375,02 18:10
9.508.688.624,25 18:10
4.588.155.445,00 18:10
4.502.704.206,35 18:10
4.186.129.219,60 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 806 madde; 1 - 8 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ben de borsaya 2006 yılında halka arzların popüler olduğu dönemde başladım fakat çok kısa vadeli tuttum kağıtları elimde. O dönem aracı kurumların hisse tavsiyelerini takip ederdim. Çok ufak meblağlar kazandığım için ilgim fazla uzun sürmedi. İkinci ilgi sürecim ise 2008 krizinin hemen öncesi başladı. Fakat büyük düşüş öncesi dönemde kısa süreli bir satışa maruz kalınca bu işten hiç mi hiç anlamadığımı ve elimdeki hisselerin hepsinin IMKB 30 hisselerinden olmasına rağmen belirli bir strateji olmaksızın bir yere varılamayacağını fark ettim ve borsadan tamamen çıktım.

Bu son ilgi dönemim ise doların liraya karşı yükselişiyle başladı. Bu dönem farklı olan şey ise, ben ilgilensem de ilgilenmesem de para piyasalarındaki hareketlerin bir şekilde elimizdeki birikimi vurduğunu fark etmem oldu. Doların yukarı hareketini yakaladım, bu esnada da aslında en başta yapmam gereken şey olan teknik analizi öğrenmeye başladım. Bütün gün ekran başında oturacak zamanım veya sabrım olmadığından bana uygun yatırım tarzının parite, endeks ve hisselerdeki orta-uzun vadeli hareketleri yakalamak olduğunu farkettim ve bir hisse portföyü oluşturmaya çalışırken de şans eseri sizin topiği buldum.

Topiği meşgul etmemek adına buraya daha önce sadece bir defa yazdım, diğer hafta sonu çalışmalarını ise yakalama şansım olmadı. Ama burada yazılanlardan çok faydalandığımı belirtmek isterim Sn. Aksakal.

2.  Alıntı Originally Posted by Trurl Yazıyı Oku
    Ben de borsaya 2006 yılında halka arzların popüler olduğu dönemde başladım fakat çok kısa vadeli tuttum kağıtları elimde. O dönem aracı kurumların hisse tavsiyelerini takip ederdim. Çok ufak meblağlar kazandığım için ilgim fazla uzun sürmedi. İkinci ilgi sürecim ise 2008 krizinin hemen öncesi başladı. Fakat büyük düşüş öncesi dönemde kısa süreli bir satışa maruz kalınca bu işten hiç mi hiç anlamadığımı ve elimdeki hisselerin hepsinin IMKB 30 hisselerinden olmasına rağmen belirli bir strateji olmaksızın bir yere varılamayacağını fark ettim ve borsadan tamamen çıktım.

Bu son ilgi dönemim ise doların liraya karşı yükselişiyle başladı. Bu dönem farklı olan şey ise, ben ilgilensem de ilgilenmesem de para piyasalarındaki hareketlerin bir şekilde elimizdeki birikimi vurduğunu fark etmem oldu. Doların yukarı hareketini yakaladım, bu esnada da aslında en başta yapmam gereken şey olan teknik analizi öğrenmeye başladım. Bütün gün ekran başında oturacak zamanım veya sabrım olmadığından bana uygun yatırım tarzının parite, endeks ve hisselerdeki orta-uzun vadeli hareketleri yakalamak olduğunu farkettim ve bir hisse portföyü oluşturmaya çalışırken de şans eseri sizin topiği buldum.

Topiği meşgul etmemek adına buraya daha önce sadece bir defa yazdım, diğer hafta sonu çalışmalarını ise yakalama şansım olmadı. Ama burada yazılanlardan çok faydalandığımı belirtmek isterim Sn. Aksakal.
    bence siz dsiplin ve otomontrolude belli olcude halletmis birisiniz ...

dun bahsettigimiz kriterlerle kendinize bir izleme listesi olusturur ve ekrandan uzak dueup borsayi takip etmesseniz iyi bi ek gelir yaratacaginizi dusunuyorum sayin forumdasim

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •