Sayfa 131/556 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 4441 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: INFO - İnfo Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Ellerine sağlık monaroza dostum. 3. çeyrek ilk günler hacimler çok yüksek seyretti. Bundan sonra bir miktar geri gelebilir belki. Bu da ortalamayı aşağı çeker ama bence bist+viop toplamı 3,5 -4 milyar tl olursa güzel bir rakam olur bence. Çeyreklik 20-24 milyon arasi gelir yazar. Gayet makul.

Haa üstü olursa da ballı kaymak olur. Izlemeye devam.

Bu arada haftalık takasta citi ve deutsche 2 milyonuna yakın mal almış. Piyasada ki mallarin %10 u neredeyse. Iyi toplamislar.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Rica ederim Üstadım.

https://twitter.com/bloomberght/stat...004277760?s=21

Çok önemli bir husus. Videoyu izleyince info’nun bedellisinin önemi daha net anlaşılıyor.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
    İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar

2. Infonun genel yönetim gideri ilk çeyrek çok sert artmış bu artış tek seferlik bir artış mıki acaba , bilgisi olan varmı anormal bir artış

3. 2019 ilk çeyreğe görede çalışan sayısı 70 kişi artmış bu kadar personel sayısı artışı açıklamıyor

4.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    2019 ilk çeyreğe görede çalışan sayısı 70 kişi artmış bu kadar personel sayısı artışı açıklamıyor
    Merhaba.genel yonetim gideri altinda muhasebelestirilen komisyon iadeleri o kalemi baya sisiriyor.Yanlis hatirlamiyorsam ilk ceyrek5 milyon gibi bir personel gideri vardi.

5.  Alıntı Originally Posted by hasboy Yazıyı Oku
    Merhaba.genel yonetim gideri altinda muhasebelestirilen komisyon iadeleri o kalemi baya sisiriyor.Yanlis hatirlamiyorsam ilk ceyrek5 milyon gibi bir personel gideri vardi.
    Merhaba ,kişi başı personel ücreti %50 civarında artmış, 5 milyon üzerinden , 2019 ilk çeyreğe göre , belki karlılığı arttığı için prim vb olabilir enflasyon üzerindeki kısım

6.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku

Son durum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    teşekkürler, komisyon oranlarında ufak bir artış bile bu geliri başka yere çekebilir.

ismenkul oranının yaklaşık 3te 1 oranında ortalama komisyon oranı var

7. Aracı kurumlar içinde komisyon oranı en düşük bunda galiba ??

8.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Aracı kurumlar içinde komisyon oranı en düşük bunda galiba ??
    Borsada işlem görenlerin içinde en düşüğü yaklaşık bist viop 10 binde 1 e geliyor. Bu bir nevi avantaj sağlıyor aslında müşteri kaybetmesi zor ama kazanması bu rekabet ortamında daha kolay diye düşünüyorum.Bu büyümenin de buradan kaynaklanması muhtemel. Ancak yeni gelen müşterilere bu kadar düşük komisyonlar teklif edilmiyor artık. Ytd

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 131/556 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •