Amerikali aktor, yapimci ve yonetmen Robert Wallace Forster'in dogum gunu (13 Temmuz 1941)
![]()
Amerikali aktor, yapimci ve yonetmen Robert Wallace Forster'in dogum gunu (13 Temmuz 1941)
![]()
Akademi ve Golden Globe Odullu Harrison Ford'un dogum gunu (13 Temmuz 1942)
![]()
Macar mimar, heykeltiras, profesor ve Sihirli Kup’un (Rupik Kup) mucidi Ernő Rubik’in dogum gunu (13 Temmuz 1944)
![]()
Amerikali fotografci ve modern sanat organizatoru Alfred Stieglitz’in olum yildonumu (13 Temmuz 1946)
![]()
Amerikali ressam Walter Francis Kuhn'un olum yildonumu (13 Temmuz 1949)
Girl with Mirror, 1928
American Beauty, 1934
![]()
20. yuzyil muzigine buyuk katkilar yapmis besteci ve ressam Avusturya-Macaristan asilli Amerikali Arnold Franz Walter Schönberg'in olum yildonumu (13 Temmuz 1951)
“Mozart'a cok borcluyum; ve eger biri dize dortlusu icin nasil yazdigimi arastiriyorsa, o zaman bunu dogrudan Mozart'tan ogrendigimi inkar edemez. Ve bununla gurur duyuyorum.”
https://www.youtube.com/watch?v=5mbleuUMoAw
Turk sarkici, soz yazari ve besteci ve Turk pop muziginin Kralicesi (Fatma Sezen Yildirim) Sezen Aksu’nun dogum gunu (13 Temmuz 1954)
![]()
Meksikali ressam (Magdalena Carmen Frida Kahlo Calderón) Frida Kahlo'nun olum yildonumu (13 Temmuz 1954)
"Hayatimda iki buyuk kaza gecirdim; biri Diego'ydu ve digerinde ise bir tren az daha beni olduruyordu."
Yer İmleri