Sayfa 528/999 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 4,217 - 4,224 arası.

Konu: Viop - XXI

1. AB bize önümüzdeki ay olası yaptırımları görüşmek için tekrar toplanacakmış eyvah eyvah. Bunlar hep kuru gürültü. Ayasofya'nın cami olmasını da kınamışlar.

Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Faizlerin düşeceği haberini yayınladığım gün piyasalar çoşar demiştim.

YTD
    Bana Trol diyenler olmuştu da,ardından yine yasaklanmıştım.

YTD

avrupa her olayı kınar.
    kınamaktan öteye yol yok.
    abd silahını çekse rusya ham yapacak.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Evet ben sizin kadar dikkatli incelemedim ama işin teorisi o şekilde.

PETKM de bence esas hakim grup daha zamanın gelmediğini düşünerek yükseltmiyor ama arada birileri gelip toplayıp yuları çekip satıyor. STAR ve PETKM ISO500 de önde ama daha karlılıkta ilermesi için işin oturması gerekebilir.
    Petkim uzunca zamandır takibinde olan hisse insana kan emdirir ama doğru zamanda iyi de para kazandırabilir. Yatırım finans yancıları tepikler arada bugünde böyle oldu. 4.42 ve 4.52 önemli 4.42 belki ama 4.52 üzeri gunlük kapanışta hızlı ataklar gelebir. Ama dediğim gibi hakim kurum acele etmiyor ve heyecanlananların eline veriyor.YTD..

5.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Petkim uzunca zamandır takibinde olan hisse insana kan emdirir ama doğru zamanda iyi de para kazandırabilir. Yatırım finans yancıları tepikler arada bugünde böyle oldu. 4.42 ve 4.52 önemli 4.42 belki ama 4.52 üzeri gunlük kapanışta hızlı ataklar gelebir. Ama dediğim gibi hakim kurum acele etmiyor ve heyecanlananların eline veriyor.YTD..
    Yabancılara arada toptan satışlar olmuştu geçmişte. Şimdi yükselirse onlardan satan olur. 20-30 milyon dolarlık alım satım onları harekete geçirmiyor muhtemelen.

Burada bile bazı arkadaşlar BIST30 dışını listeden kaldırdım diyor. Büyük yabancıların da Türkiye'yi nadasa almasını birileri fırsat biliyor muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by VIOPCU Yazıyı Oku
    Olabilir. Normal. 2 adet 133 den alıp 1 adet 135 den satarsa ortalaman 137 olur sanırım.
    yanlış..

böyle bir işlem sonucunda ortalaman 131 olur.. 137 değil..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    %3 küsür yükselen endekste THY' ye yine bamya...

Hem de en ufağından...

Bamya etli daha ne istiyorsun.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. ABD uçuşta. Özel bir haber mi var?

Sayfa 528/999 İlkİlk ... 28428478518526527528529530538578628 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •