Sayfa 66/872 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 6976 madde; 521 - 528 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Borclari ne durumda bu kagidin? satisa konu oldu mu? ne sekilde baglandi borclar mevzusu?
    Bildigim kadariyla 400mnTL civari borcu var ve yeniden yapilandirilmisti.
    Acaba bu satin alma mevzusuna dair gizlenen bi durum mu var borclar konusunda? Hisse fiyatini etkileyecektir mutlaka.
    Son seansta en az yuzde 5 gitmeliydi ama satislar karsilanamadi. Tahtada yeterli alici yok bi tuhaflik var 12 liralik hisse niye boyle oldu?

2.  Alıntı Originally Posted by desertaxe Yazıyı Oku
    Borclari ne durumda bu kagidin? satisa konu oldu mu? ne sekilde baglandi borclar mevzusu?
    Bildigim kadariyla 400mnTL civari borcu var ve yeniden yapilandirilmisti.
    Acaba bu satin alma mevzusuna dair gizlenen bi durum mu var borclar konusunda? Hisse fiyatini etkileyecektir mutlaka.
    Son seansta en az yuzde 5 gitmeliydi ama satislar karsilanamadi. Tahtada yeterli alici yok bi tuhaflik var 12 liralik hisse niye boyle oldu?
    Borçları da devir aldı BRF ile Katar ortaklığı. O yüzden 13 Nisan'da değil 25 Mayıs'ta sonuçlandı. Her şey dahil 470 milyon dolar denilmişti hangi kur baz alınarak bilmiyorum sanırım bunun 500 milyon liraya yakını borç.

3.  Alıntı Originally Posted by hangman1986 Yazıyı Oku
    Ek 3642

Yabancı oranında çok ciddi bir artış gözüküyor.
    Bunun sebebi de BRF'nin bunlara çöküyor olması olabilir.

4. Borclari brf ustlendi;
    Satis fiyati net rakamdan;
    Bu hafta spk basvurusu olur,sonra bilanco farki ile cagri senlik baslar!

5.  Alıntı Originally Posted by Human Yazıyı Oku
    Borclari brf ustlendi;
    Satis fiyati net rakamdan;
    Bu hafta spk basvurusu olur,sonra bilanco farki ile cagri senlik baslar!
    Ben de ayni fikirdeyim ama bir tuhaflik seziyorum, acaba borclar meselesine iliskin kamuoyuyla yeterince paylasilmamis bir durum mu var diye suphelendim. Borclardan siyrilmis haliyle 12TL fiyat verildiyse bu fiyatlarda tek seans bile tutmazlar tavana gotururlerdi. Muglak bir durum var ki piyasa henuz layikiyla tepki vermedi gibi sanki; umarim yaniliyorumdur suphelerimde.
    Belirlenen fiyata etki edecek faktorler sunlardi sanirim:

...hisse devir bedeli, hisse devri sonrasında devrin gerçekleştirileceği tarih itibariyle düzenlenecek ara bilanço ve gelir tablosu çerçevesinde belirlenecek olan net borç durumu, işletme sermayesi, FAVÖK ve ilgili tarihteki ABD Doları/Türk Lirası döviz kuruna dayalı olarak yapılacak fiyat uyarlamalarına tabi olarak devir bedeli değişebilecektir

6. Selam , devir yapıldı (Hisse-Para takası oldu yani). Satışlarda aşağı doğru revizyon olmaz bu tarihe kadar da olmamıştır. Artı bir değer oluşması durumunda fiyata eklenir ki oda çok çok az olur genelde. Geçmişte çok örneği mevcut.
    Syg

7.  Alıntı Originally Posted by Arbitration Yazıyı Oku
    Selam , devir yapıldı (Hisse-Para takası oldu yani). Satışlarda aşağı doğru revizyon olmaz bu tarihe kadar da olmamıştır. Artı bir değer oluşması durumunda fiyata eklenir ki oda çok çok az olur genelde. Geçmişte çok örneği mevcut.
    Syg
    hisse-para devri ve birim pay bedeli net olarak gerceklestigine dair kap aciklamasi henuz gelmedi diye biliyorum ama hayirlisi artik bu vakitten sonra cok marjinal bir durum olmaz heralde.
    bir an once hisse cagriya ciksalar ve 6 aylik bilancolar da gelse yeme de yaninda yat olur. Ramazanda da iyi ciro yapar pilicciler. Rusya'dan beyaz et serbestisi de eli kulaginda geldi gelecek. Guzel gunler bekliyor Banvit'i hayirlisiyla!:halay:

22-26 Mayıs ilk 5 aracı kurum bazında net para çıkışı olan hisseler :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 66/872 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •