Çok teşekkür ederim sayın hkm. Oldukça doyurucu açıklamalar olmuş. Dediginiz üzere yukarda açıkladığınız hususlar ışığında spekülatör ne kadar baskı kurarsa kursun zararlı kendisi çıkacak çünkü aşağıya sarkdıkça mal toplamak bir yana mal kaptırmaktan öteye gitmeyecek.
Tekrar emeginize sağlık. Teşekkür ederiz
A
Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A
Redmi 8A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunun yanısıra gariban emeklik forlarina malı tabiri caiz se itelemiş Deutsche bank.burada yabancı basmış malı garibanlara.
Emeklilik fonlarının elindeki malları almadıktan sonra gitmez. Bırakın mal almayı mal iteliyorlar. Bizdeki umutta kimsede olmadığından izliyoruz.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla 2 ila 2.43 arasında yabancının payı yüzde 39 dan yüzde 43 e çıktı satılan miktar kar realizasyonu olabilir yabancı açısından,bence sonuç değişmez olay 14 ağustosta belli olur, şu anda olan işler benim aklıma göre kağıda baskı amacıyla olan işlemler.Hoş önemli olan kağıdın temeli, malın iyi olursa alıcı bağdatdan gelir bu saatten sonra ben bu kağıdı kesinlikle 14 ağustosa kadar taşırım çok basarlarsa 2 ye yakın rakamlardan alırım, kar beklentim gibi gelmezse o zaman tüm düşüncelerimi tekrar değerlendiririm,kar olursa beklemeye ve toplamaya devam.
Yer İmleri