SPK YA SEN DE SORABILIRSIN...
: Sayın Yetkili, Eplas şirketi aşağıda sizinde görmek üzere oldugunuz yatırım teşvik belgesı aldıgı gözükmekte, kap bıldırım krıterlerı nedır bılmıyorum ama çok basıt haberlerı KAPA bildirim yaparak yatırımcısını bılgılendırdıklerı halde bir çok şirket,bu haberi kapta yayınlanmaması anormal geldiğini belirtmek isterim. bu firma hakkında hassayetinizi ve işlemlerdeki hareketlerı izlemenizi ve bizi hala magdur etmeye çalışan ve işlem yapanlar hakkında gerekli tedbirleri uygulamaya davet ediyorum. Belge Tarihi : 08 Nisan 2020 Firmanın Adı : Egeplast Ege Plastik Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yatırımın Yeri : İzmir Sermaye Türü : Yerli Sermaye Yatırım Konusu : İmalat-Plastik ürünleri imalatı Yatırım Cinsi : Tevsi Destek Sınıfı : Genel Öngörülen Destek Unsurları : Gümrük vergisi muafiyeti, KDV İstisnası Toplam Kapasitesi : Plastikten diğer tüp, hortum, boru ve bağlantı elemanları 63.786.753 Kg/Yıl Yatırım Tutarı(TL): 81.502.655 İthal Makine ve Teçhizat($) : 5.370.202 İstihdam(Kişi) : 28
ey ıng menkulden yatırım yapan arkadasım,
sabah seansın aldıgın50 pay 16,65 TL DE hısseye,
neden 274 pay olarak sonrakı seanslarda satarsın kı,
kurumun elınde kalan 1336 pay,
BU HİSSEYİ SURUNDUREN EN BUYUK 3 KURUMDAKILER,
YEMINLE GOZUYLE BIZE GULUYORLAR.RESMEN EKMEKLERINE YAĞ SURUYORUZ.
Son 1 ay en çok mal alan kurumu denız yatırım,
bugun 31 pay almış.
Ilginç,
parası bıtmış o kadar denk gelmiş.
Kotu dusunmemek lazım.
Merhaba,
Değerli Kardeşim,
Aracı kurum alış-satışlarına takılmayın. Muhtemelen aynı kişiler değillerdir. Elbette büyük oynayanlar tek kurumdan oynamazlar. Halk yatırımı yazmışsın mesela. Benim orada 9 senedir hiç işlem yapmadığım bir miktar hissem var.
Ayrıca, Egedük uyarı ile ilgili bir şey sormuş, "Siz de öğrenebilirsiniz" demişsiniz, sadece şikayet dilekçenizi yazmışsınız. Daha önceden beyan ettiğiniz uyarıyı, cevap olarak mı aldınız şikayet ettiğiniz yerden?
Saygı ve selamlarımla,
tşk ediyorum size,
eplas sayfasında ve burada yazdıgım şikayeti spk yaptım,
daha once yapmış oldugum bazı şikayetlerı benden belge ile ıbraz etmem gerektıgını cevap olarak yazdılar.
bende bu kadar teknolojının geliştiği bir zamanda bır kucuk yatırımcıdan talep etmelerini yadırgadıgımı.
kurum olarak kendılerını goreve davet ettıgımı ve bu cevapı kabul etmedıgımı gerı ıade edecek sekılde cevap verdım.
aynı sekılde bundan sızın de sıkayet ettıgınız bızlerı gereklı derecede bılgılendırmemelerını belgesı ıle beraber gonderdım.
eplas sayfasında yazdgıgım cevap ile bana gerı donuş sağlandı.
------------------------------------------------
İlgi:15.06.2020 Tarihli Başvurunuz
İlgili Şirket yatırım teşvik belgesi alınmasının gecikmeli olarak kamuya duyurulmasının II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 23 üncü maddesine aykırılık teşkil etmesi nedeniyle 14.07.2020 tarihli yazımızla sermaye piyasası mevzuatına uyum konusunda uyarılmıştır.
Bilgi edinilmesi rica olunur
aynı kurumların 2016 yılı lot sayıları,
bu kurumlar o zaman için de ellerınde en çok lot bulunduran
DENİZ YATIRIM 270169
GARANTİ 329236
HALK 216781
AK YATIRIM 190000
VAKIFBANK 115624
İŞ BANKASI 572697
TEB 315025
OYAK 572697
toplam 2.582.229
Merhaba,
Sağol Kardeşim açıklaman için.
Muhtemelen, yaptıkları teşvik başvurusunu Kap'a bildirmedikleri için bu uyarıyı vermişlerdir. Zira, resmi gazetede yayınlanan teşvik açıklamasını, zoraki de olsa akşam üzeri yayınlamışlardı.
Sana gönderilen cevabı da yayınlamaları gerekiyor. Yayınlamazlarsa bir ikaz daha alırlar.
3 uyarıda kottan atılma söz konusudur.
Kemal Bey şirketi daha önceki senede de böyle bir şeyle karşı karşıya getirmişti.
Anlamıyorum, adamın xsinde mi değil, yoksa kasıtlı mı yapıyor bilemiyorum.
Kottan atılmanın, amacını bir türlü çözemiyorum. Zira önceki senede de bunu sorgulamıştık, üst üste 2 uyarı almış ve seneyi zor bitirmiştik.
Mng kardeşimin önceki yazılarında ikaz ettiği şey de, tam olarak bu. Kendi kendimizin ipini çekeceğiz de.., Kemal Bey ne halt etmeye çalışıyor bir bilsek...
Bu şekilde mi insanları panikletip kaçırmaya çalışıyor anlamıyorum.
Hiç yakışmıyor...
Haber gizlemek,
Haberleri eksik vermek,
Haberleri geciktirmek,
Haberleri değersizleştirerek vermek,
Kemal Beye yakışmıyor. En azından, kendisine güvenen ve kendisini sevip sayan insanlar için.
Ama, malzeme ve durum bu.
Senelerdir, şeffaflık ve düzgün haber akışı diyoruz.
Şirketi kim yönetiyor Allah aşkına?
Karın tokluğuna çalışan bir homeless falan mı buldu koydular?
Allah akıl versin. Olmadığı çok aşikar.
Cuma akşamı hürmetine, Allah Akıl-fikir ve izan bahşetsin.
Saygı ve selamlarımla,
Yer İmleri