Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7990 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Şahsen nakit dolar tutmuyorum. Banka hesabında dolar/euro olur genelde. Altın da keza aynı şekilde. Devletim istediği gibi kullanabilir paramı.. ancak şu var; devlet yolsuzluğa değil, millete çalışacak. Sermayemi gidip inşaatçıları beslerse, yandaşı beslerse zehir zıkkım olsun.
    Borsa işini bıraktım. Foruma öylesine yazıyorum, sakın kaale almayın.

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Şahsen nakit dolar tutmuyorum. Banka hesabında dolar/euro olur genelde. Altın da keza aynı şekilde. Devletim istediği gibi kullanabilir paramı.. ancak şu var; devlet yolsuzluğa değil, millete çalışacak. Sermayemi gidip inşaatçıları beslerse, yandaşı beslerse zehir zıkkım olsun.
    gazete okuyun biraz..lütfeennnn...akape demek inşaat ve rant yağma demek.. uzungöl gibi doğal güzelliklerden bir sürü diğer doğal güzelliğe çöktü adamlar, ki bu doğal güzellikler binlerce yılı atlattı sağ salim ama akape döneminde kurban oldular..

evet..yaparsa ederse diye koşullu düşünmeye gerek yok.. yapıyor adamlar.. her şey açık açık cereyan ediyor.. yıllardır ülkeyi kendileri ve yandaşları arasında paylaştılar.. senin sermayen bu ortaklığın sponsoru, yani öylemidir değilmidir diye düşünmene gerek yok.. her şey açık ortada..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

3.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    gazete okuyun biraz..lütfeennnn...akape demek inşaat ve rant yağma demek.. uzungöl gibi doğal güzelliklerden bir sürü diğer doğal güzelliğe çöktü adamlar, ki bu doğal güzellikler binlerce yılı atlattı sağ salim ama akape döneminde kurban oldular..

evet..yaparsa ederse diye koşullu düşünmeye gerek yok.. yapıyor adamlar.. her şey açık açık cereyan ediyor.. yıllardır ülkeyi kendileri ve yandaşları arasında paylaştılar.. senin sermayen bu ortaklığın sponsoru, yani öylemidir değilmidir diye düşünmene gerek yok.. her şey açık ortada..

Benim haberim var, tam bir muhalifimdir.
    Ancak yapabileceğim başka bir şey var mı? Ülkenin krize girmesine müsade edebilecek kadar aklımı kaybetmedim..

Millet oy veriyor, ne yapabiliriz.? Halkın da istediği oluyor..
    Bizde kendi çapımız da bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

Dolarlarım değerlensin diye ülkenin krize girmesini isteyecek kadar yozlaşmazdım.

Benim haberim var, tam bir muhalifimdir.
    Ancak yapabileceğim başka bir şey var mı? Ülkenin krize girmesine müsade edebilecek kadar aklımı kaybetmedim..

Millet oy veriyor, ne yapabiliriz.? Halkın da istediği oluyor..
    Bizde kendi çapımız da bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

Dolarlarım değerlensin diye ülkenin krize girmesini isteyecek kadar yozlaşmazdım.
    benim yazımda bu tür yargılara varmanı sağlayacak noktalar yok..

peki ne var ??

"koşullu düşünmene gerek yok..evet senin sermayeni kullanıyorlar" diyorum.. yani bilinmeyen ve araştırılması gerekn bir şey değil.. apaçık ortada.. herhalde oldukça net bir realite.. kendi çıkarlarını ülkenin çıkarlarından üstün tutuyorlar..

ayrıca.. senin sermayen sadece bankada duran paran değil.. kendi ihtiyaçların için harcayabileceğin parayı da zulüm derecesindeki yuksek vergiler ile elinden alıyorlar.. bu da diğer bir realite..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
    Şahsen nakit dolar tutmuyorum. Banka hesabında dolar/euro olur genelde. Altın da keza aynı şekilde. Devletim istediği gibi kullanabilir paramı.. ancak şu var; devlet yolsuzluğa değil, millete çalışacak. Sermayemi gidip inşaatçıları beslerse, yandaşı beslerse zehir zıkkım olsun.
    Yandaş beslenmeden sistem yürümez. Kolluk kuvvetinin kim olduğu fsrketmez ister merkez sağ ister merkez sol. Kim olursa olsun yandaş beslenir. Bu çok doğal. Ben bile iktidar olsam beslerim. Sen beslemezmisin [emoji4]

Insanın doğası gereği bu. Yakın cevreyi korumak kollamak.

O yuzden yandaş beslemeyi normal karsilamak lazım.
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

6.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Yandaş beslenmeden sistem yürümez. Kolluk kuvvetinin kim olduğu fsrketmez ister merkez sağ ister merkez sol. Kim olursa olsun yandaş beslenir. Bu çok doğal. Ben bile iktidar olsam beslerim. Sen beslemezmisin [emoji4]

Insanın doğası gereği bu. Yakın cevreyi korumak kollamak.

O yuzden yandaş beslemeyi normal karsilamak lazım.

Bunu sen normalleştirdiğin için normal geliyor. Benim için normal bir şey değil.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •