Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7473 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolar/TL 'nin geleceği

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    İleri teknolojili yerli batarya sona yaklaşıyor

https://www.dunya.com/sektorler/otom...-haberi-475595
    haberde tasarım sona yaklaşıyor diyor. Yani bence ürünün sona yaklaşmasıyla tasarımın sona yaklaşması hayli farklı bir de tasarımı kim yapmış hangi firma üstlenmiş pek detay yok.
    detay olması gerekir sanırım.
    aracın tasarımı pininfarina.
    geçenlerde haber gördüm EDAG diye bir alman firma mühendislik işleri için gebzede ofis açmış. Basında okuduğum kadarıyla bu alman firmaya da iyi bir para ödenmiş. bu basına yansıdı edag yazsanız muhtemelen sonuçlar dökülür.
    Gene okuduğum kadarıyla bu batarya ve elektrik sistemler için BOSCH ile anlaşılmış.
    Bunların hepsine başlangıç aşaması için tamam diyelim sevinelim buna da tamam.
    Ama tasarımda sona yaklaşmış haberinde tasarımı falanca firma yaptı detayları olmalı bence .
    hadi onu da geçtim başlangıçta yerlilik oranı 51 diyor aynı haber.
    abi mühendislik işi edag elektrik batarya bosch tasarım pininfarina ise biz nasıl başlangıçta 51 oluyoruz?

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    haberde tasarım sona yaklaşıyor diyor. Yani bence ürünün sona yaklaşmasıyla tasarımın sona yaklaşması hayli farklı bir de tasarımı kim yapmış hangi firma üstlenmiş pek detay yok.
    detay olması gerekir sanırım.
    aracın tasarımı pininfarina.
    geçenlerde haber gördüm EDAG diye bir alman firma mühendislik işleri için gebzede ofis açmış. Basında okuduğum kadarıyla bu alman firmaya da iyi bir para ödenmiş. bu basına yansıdı edag yazsanız muhtemelen sonuçlar dökülür.
    Gene okuduğum kadarıyla bu batarya ve elektrik sistemler için BOSCH ile anlaşılmış.
    Bunların hepsine başlangıç aşaması için tamam diyelim sevinelim buna da tamam.
    Ama tasarımda sona yaklaşmış haberinde tasarımı falanca firma yaptı detayları olmalı bence .
    hadi onu da geçtim başlangıçta yerlilik oranı 51 diyor aynı haber.
    abi mühendislik işi edag elektrik batarya bosch tasarım pininfarina ise biz nasıl başlangıçta 51 oluyoruz?

Sn. Calibra; İnşaallah proje akamete uğramazsa, çoğu şey araba piyasaya çıkınca belli olacak bana göre.
    Şimdi peyderpey yapılan açıklamalar dikkat çekmek, arabanın olumlu yada olumsuz tartışılması ve böylece biliniirlliğinin geniş kesimlere yayılması için yapılıyor olmalı. Marka oluşturmak için strateji gereği yapıyorlardır muhtemelen. Piyasaya çıkıncaya kadar çok şey değişir daha. Daha yakın geçmişte batarya Çin'den alınacak diye tartışılıyordu.
    Bir ara da çıkan haberlere göre ortaklardan birisi olan Vestel, Çinli bir firma ile 4,5 milyar doarlık batarya yatırımı yapacak deniliyordu..
    Şimdi de yerli batarya tartıştırılıyor....
    Bakalım n!olcak?

3.  Alıntı Originally Posted by sar Yazıyı Oku
    Sn. Calibra; İnşaallah proje akamete uğramazsa, çoğu şey araba piyasaya çıkınca belli olacak bana göre.
    Şimdi peyderpey yapılan açıklamalar dikkat çekmek, arabanın olumlu yada olumsuz tartışılması ve böylece biliniirlliğinin geniş kesimlere yayılması için yapılıyor olmalı. Marka oluşturmak için strateji gereği yapıyorlardır muhtemelen. Piyasaya çıkıncaya kadar çok şey değişir daha. Daha yakın geçmişte batarya Çin'den alınacak diye tartışılıyordu.
    Bir ara da çıkan haberlere göre ortaklardan birisi olan Vestel, Çinli bir firma ile 4,5 milyar doarlık batarya yatırımı yapacak deniliyordu..
    Şimdi de yerli batarya tartıştırılıyor....
    Bakalım n!olcak?
    inşallah dediğiniz gibidir.
    çok isterim teknik bir platformun ortaya çıkmasını.
    rakipler durmuyor. Aşağıdaki arkadaş İTÜ de yetişmiş NASA ve Tesla da çalışmış şimdilerde AirBus çalışanı olan bir Türk.
    https://twitter.com/oktayarslan/stat...90126887972864

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •