Endeksin 5 katı negatif fiyatlıyor kağıdı . Endeks -1 düşerse bu kağıt -5 düşüyor.Bir türlü ayakta kalamıyor umarım endeks -2 gelmez yoksa dip yaptırırlar. O kadar sermayesi kötü kağıtlar var bu kağıt kadar eğreti durmuyorlar.
Endeksin 5 katı negatif fiyatlıyor kağıdı . Endeks -1 düşerse bu kağıt -5 düşüyor.Bir türlü ayakta kalamıyor umarım endeks -2 gelmez yoksa dip yaptırırlar. O kadar sermayesi kötü kağıtlar var bu kağıt kadar eğreti durmuyorlar.
Ama sadece fikir olarak söylüyorum. Hicbir şekilde engel almayacaklar.ytd
her köyde aynı terane
Özsermayesi negatife dönmüş kağıtlar bile 2-3 kat gittiler. Bu daha ocak ayı zirvesinin çok altında dönüp duruyor.Bir oyun var ama anlayamadım bu kadar baskının sebebi sadece küçük y. dökmek olamaz; zaten çok fazla K.y olduğunu sanmıyorum bu kağıtta.
Her zaman dikkayli ol ky
Sanki kent veya rtlab kadar yukslmişde %2den fazla düşüyor, MORUKLAR böyle davranış gösterir. Y.T.D.
Sevgili spek 23 küsürden dün verdim eline, bugünde topladım, 7k kadar, yarın da düşürürsen sevinirim, sayende maliyet 18 liraya düştü..9 lira mı yapacaksın? yap alıcıyım. 15k daha bekletiyorum sana özel..
Arkadaşlar iyi akşamlar
Şu
Global ın elinde ne kadar hisse kaldı görebilen varmı ?
Paylaşan olursa sevinirim
Kaç gündür baskılıyor
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri