Originally Posted by Kartalım10 Ucuz ucuz güzel mal çekiyorlar babalar hazır dow futureler yalandan düşmüşken Hocam endeks için nihai hedefin ve vaden nedir?
Originally Posted by thebigshort Tamamen vurkaç amaçlı bir jeton atıyorum Düşerse kaparım Çıkarsa kapamam ne edeyim arkadeş 135.750 den Vire DİE dükkanı açtım bugün Originally Posted by thebigshort 27.085 aktif değerden Dow jons short arkadeşler Dow da eksi göründü Vadelide 135.125
Originally Posted by mertus Hocam endeks için nihai hedefin ve vaden nedir? Sevgili dostum ağustos ortasına kadar yeni zirve yapmasını bekliyorum gerisini o zaman geldiğinde konuşuruz bol kazançlar esen kalın.
arkadeş 135/136 bandında jeton attığım anda makinanın feleği dönüyor 😃😃 Dek kişi kalmış shortçu 🙃
https://invst.ly/rjk7- dow vadeli çalışmam güncel hali. Aylık log.
Bu iş çok eğlenceli olmaya başladı arkadeşler 🙃😊
Originally Posted by thebigshort Tamamen vurkaç amaçlı bir jeton atıyorum Düşerse kaparım Çıkarsa kapamam ne edeyim arkadeş 135.750 den Vire DİE dükkanı açtım bugün Originally Posted by thebigshort Bugün KARDEMİR ani atak yaptı Vurdum geçtim 3.12 kapattı Bugün meyveleri topluyorum 😊
Originally Posted by vicente Burda tutunamazsa eksi kapatir çöp Hadi eksi kapat amk copu 134700 long
Forum Rules
Yer İmleri